Preuverie Hasselt – klein maar zéér fijn
Het mag duidelijk zijn…Elke en ik eten graag. Tot ons plezier wordt het tegenwoordig...
Lees verderHet mag duidelijk zijn…Elke en ik eten graag. Tot ons plezier wordt het tegenwoordig...
Lees verdernov 12, 2016 | Ingrediënt | 0 |
Zonnebloempitten zijn grijze pitten die verborgen zitten in de harde zaden van de eenjarige zonnebloem (Helianthus annuus). Zonnebloemen worden voornamelijk in Frankrijk, Hongarije en de Verenigde Staten geteeld. Je hebt zwarte,...
Lees verdernov 12, 2016 | Ingrediënt | 0 |
Umeboshi is een Japanse onrijpe gepekelde pruim of abrikoos, die zeer populair is in de macrobiotische keuken als smaakmaker. Ume betekent pruim en boshi betekent droog in het Japans. De kleine pruim/abrikoos is rood, heeft een...
Lees verderEten vol Leven is een biologisch rawfood restaurant in Antwerpen. Ondanks dat het al sinds 2011...
Lees verderokt 24, 2016 | Keukentoestellen en -gerei | 0 |
Een vijzel wordt ook mortier genoemd. Je ziet ze wel eens staan bij de apotheek, ‘ter decoratie’, want zo werden onze pillen vroeger gemaakt. Maar het is ook een van de oudste keukeninstrumenten. In een letterlijke handomdraai...
Lees verder
Recente reacties