Archive

Vegan gember-kaneel koekjes
Desserts

Gember-kaneel koekjes

Twee dagen voor kerst gingen we nog enkele cadeautjes kopen. Toen we in een winkelgalerij een woonwinkel tegenkwamen, wilden we daar graag een kijkje gaan

Lees verder »
Applecrumble
Desserts

Appelcrumble

Gemiddeld 2 x per dag heb ik een ‘aanval van zin in zoetigheid’. Die aanvallen duren gemiddeld 12 uur;-) Yep, als er te snoepen valt

Lees verder »
Vegan kaasfondue
Hoofdgerechten

Vegan kaasfondue

Kaasfondue scoort altijd goed tijdens de eindejaarsfeesten en gelukkig zorgt Wilmersburger ervoor dat je ook als vegan lekker mee kan dippen! Een goede kaasfondue is

Lees verder »

Kerststronk zonder eieren

Ingrediënten Voor de biscuit 33 gram MyEy VollEy 166 gram water 120 gram suiker 60 gram zelfrijzende bloem 40 gram maiszetmeel 20 gram cacaopoeder Voor

Lees verder »
vegetarische scampi tempura met dipsaus
Hapjes

Vegan Scampi tempura

De klassieker onder de schaal- en schelpdieren in een vegan variant! Deze scampi’s smaken heerlijk en hebben een authentieke ‘bite’ en structuur. Een ideaal ingrediënt

Lees verder »
Glüwein maken recept
Drinken

Glüwein zelfgemaakt

Als het ijskoud is buiten vind ik het heerlijk om me te verwarmen aan een glas glühwein. Met kruiden die je dat heerlijke winterse gevoel

Lees verder »
pompoen bataat taart
Hoofdgerechten

Pompoen-en bataattaart

Nog snel genieten van de laatste pompoenen! Enfin, die van dit jaar dan 🙂 En ik weet het, die tomaat op de foto klopt niet

Lees verder »