Ontdek Hoe Je 100% Plantaardige Sauzen, Desserts En IJs Kan Maken Met Behulp Van Deze Drie Bijzondere E-books

“Ontdek Hoe Je 100% Plantaardig(e)
Ontbijt, Lunch, Sauzen, Desserts En IJs Kan Maken
Met Behulp Van Deze 4 Bijzondere E-books”

Knelpunten in de vegan keuken

Ben je beginnend (of al ervaren) veganist? Of heb je te maken met een allergie/intolerantie voor koemelk, eieren of andere ingrediënten van dierlijke oorsprong? Dan ken je ongetwijfeld ook de knelpunten in de keuken. En die worden helemaal problematisch als je uit eten wil gaan!

De gemiddelde professionele kok weet zich vaak al helemaal geen raad met het bereiden van sauzen met louter plantaardige ingrediënten. Laat staan wanneer het op desserts en roomijs aankomt. En misschien kamp jij wel met hetzelfde probleem?

Heb je soms heimwee?

Misschien heb je regelmatig heimwee naar een lekker bolletje roomijs of hunker je naar zoete zonden als een moelleux, chocolademousse, pudding en pannenkoeken? Of die heerlijke bruine jus, tartaar of – jawel – vissaus die je vroeger zo lekker vond? Kortom; alle dingen waarvan je nu – bewust of gedwongen – verwacht dat je ze nooit meer zal kunnen proeven.

Helemaal niet nodig :)

Er zijn namelijk zoveel manieren en zoveel alternatieve ingrediënten die het bereiden van al die lekkernijen weer mogelijk maken. Zonder één spoortje melk, ei of welk dierlijk product dan ook!

100% plantaardig, 100% lekker

Wat dit pakket van 3 e-books je meteen zal duidelijk maken, is hoe ontzettend veel mogelijkheden de moderne plantaardige keuken te bieden heeft. Met de in totaal meer dan 120 recepten zal je uren plezier beleven en opnieuw kunnen genieten van allerlei sauzen, desserts en ijsjes die je voordien als verloren beschouwde.

Je ontdekt allerlei nieuwe smaken én beproefde ‘geveganiseerde’ recepten die in niets onder doen voor hun dierlijke varianten. Dit alles met ingrediënten die vrij eenvoudig te vinden (of te bestellen zijn) en recepten die geschikt zijn voor zowel de beginnende keukenprins(es) als de ietwat gevorderde kok.

Let op! Dit is een éénmalige aanbieding

Deze 4 e-books Vegan Ontbijt & Lunch, Vegan Sauzen, No-milky-way en Plantaardig IJsplezier zijn ook afzonderlijk te koop voor respectievelijk €17, €17, €17 en €12. Bij wijze van kennismaking geef ik je nu echter éénmalig de kans om ze alledrie, in één klap, aan te schaffen voor een wel erg aantrekkelijke prijs!

Tezamen kosten normaliter € 63. Jij kan ze nu éénmalig krijgen voor €31,5!

Let wel; dit aanbod verschijnt niet meer na het sluiten van deze pagina. Kortom; het is nu of nooit ;)

Lees meer over Vegan Ontbijt & Lunch, Vegan Sauzen, No-milky-way en Plantaardig IJsplezier

Vegan Ontbijt & Lunch

In het e-book Vegan Ontbijt en Lunch vind je + 50 overheerlijke ontbijt- en lunchrecepten voor onder andere: Smeuïge smeersels (als broodbeleg of groentendip), Smoothies en Oatmeals – snel, gezond en makkelijk om mee te nemen, Soepen – warm en koud – thermosflesje mee en huppa!, Burgers – zowel warm als koud lekker, Originele Salades en wraps

Vegan Sauzen

Na dit e-book heeft het bereiden van 100% plantaardige sauzen geen enkel geheim meer voor je. Maak kennis met de vegan versies van zowel klassieke als verrassende sauzen als o.a. bechamel, tartaar, veganaise, pompoen, blackwell, champignon-rode wijn en zelfs een heuse (nou ja, geen ‘echte’;)) vissaus! De lekkerste warme en koude 100% plantaardige sauzen liggen nu binnen handbereik.

Inclusief 5 extra recepten voor een complete maaltijd!

No-milky-way

De titel en cover van dit e-book zeggen al voldoende. Wie dacht dat bakken en snoepen zonder eieren en melk niet mogelijk was zit er gloeiend naast! Geniet weer van de welbekende, smeuige chocolademoelleux, van de heerlijkste panna cotta’s en van allerlei zoete zonden als flensjes, churros, chocoladecake, triffles, ananassoufflé en nog vele andere lekkernijen. Minstens even lekker dan de traditionele versies. Daarnaast ontdek je in No-milky-way hoe je gelatine kan vervangen, welke kruiden geschikt zijn en hoe je toppings als karamel, glazuur en vruchtencoulis klaarmaakt. Je gaat helemaal uit je vegan dak!

Plantaardig IJsplezier

Als ijsliefhebber heb ik vaak lijdzaam toegekeken hoe iedere willekeurige toerist of wandelaar het plaatselijke ijskraam passeerde en aan de haal ging met een verrukkelijk ogend hoorntje ijs. Met slagroom!!! Helaas is het aanbod plantaardig ijs nog steeds schaars danwel moeilijk te verkijgen (het is dan ook diepgevroren). Dat ik zelf aan de slag zou gaan met het maken van de perfecte bol 100% vegan roomijs kon dus niet uitblijven. And i did it!

Plantaardig IJsplezier maakt korte metten met de fabel dat ijs zonder zuivel niet als echt ijs zou smaken. En wat meer is; al deze recepten zijn super eenvoudig en bevatten een minimum aan ingrediënten! En ja, een (eenvoudige) ijsmachine is handig maar hoeft niet.

Dit e-book bevat zowel recepten voor bekende smaken als vanille, chocolade, mokka en aardbeien als voor meer bijzondere aroma’s als gezouten karamel, rum-rozijnen en lavendel! Dit alles op basis van o.a. soja– , kokos– en andere plantaardige melk, room en yoghurt. Er zijn ook recepten voor heerlijke sorbets en (raw) ijs op basis van banaan, zoet, gezond en licht verteerbaar. Plantaardig IJsplezier is een onmisbaar e-book voor de ijsliefhebber en vegans in het bijzonder!

Speciale Bonus!

Van alle drie de e-books ontvang je daarnaast een gratis printbare versie van het boek. Dat is een pdf met louter de recepten, zonder afbeeldingen of andere papier- en inktverspillende tierlantijntjes :) Een overzichtelijk geheel dat je kan uitprinten en makkelijk kan bewaren in een map in de keuken. Lekker praktisch, zonder onnodige verspilling!

Normaliter betaal je voor deze 4 e-books tezamen €63. Jij kan ze nu éénmalig aaanschaffen aan 50% korting. Oftewel; voor het luttele bedrag van €31,5!

  • Vegan Ontbijt & Lunch
  • Vegan Sauzen
  • No-milky-way
  • Plantaardig IJsplezier

Nog niet overtuigd?

Hier alvast enkele reacties van eerdere kopers

“Dit boek heeft me geholpen en een deel van mijn vroegere eetpatroon terug gegeven. Sauzen maken voor mij nu eenmaal een gerecht af en dit heb ik lange tijd gemist. Elke saus die we hebben geprobeerd uit je boek is een voltreffer. Je proeft gewoon dat je er veel tijd hebt ingestoken om de recepten te perfectioneren.”
Nathan Aerts over Vegan Sauzen

“Het aardbeienijs was net zo lekker als het perenijs, maar minder werk. De visite vond het heerlijk.”
Sonja Verdoodt over Plantaardig IJsplezier

“Dit was eigenlijk mijn eerst gemaakte recept uit no-milky-way. Toen ik de ‘moelleux’ in het boek zag staan, wist ik dat ik ‘m voor Moederdag zou gaan maken. 1,5 Jaar geleden had ze een moelleux gegeten en had het er nog altijd over. Ooit zou ik ‘m veganizeren…. Toen kwam no-milky-way! Ze heeft gesmuld :-)”
Eef Jutte over No-milky-way

“Ondanks dat ik kok van opleiding ben en reeds jaren workshops ‘ecologische voeding en vegetarische voeding’ geef, heb ik toch nog enkele bruikbare tips in jouw E-book gevonden. Dankjewel!”
Marc Stroobants over Vegan Sauzen

“Je boek is goed en prettig om mee te werken. Het helpt ons bijzondere gerechten nóg bijzonderder te maken dankzij een bijpassende veganistische saus. We hebben al een paar keer veganaise gemaakt, wonderbaarlijk hoe goed dat gaat, echt een redding, want ik eet graag mayonaise en miste dit behoorlijk.”
Wout Eijkelkamp over Vegan Sauzen

“Een dikke chapeau dat je de vegan keuken uit de hoek van de geitenwollensokken en meestal ook smaakloze, ingewikkelde, bizarre hoek haalt!”
Edith Gomes over Vegan Sauzen

“Gedownload – uitgetest – gejuicht! Ik ben direct in de vanille-ijs gevlogen en … het is fantastisch goed gelukt! Na al die pogingen om een goeie structuur te krijgen is het me met jouw recept eindelijk gelukt. Ik ben in m’n ijs-nopjes :-)”
Els Van Assche over Plantaardig IJsplezier

“Erg fijn, dat sauzenboekje van jou! Er staan zo veel verschillende sauzen in dat er altijd wel een ergens bij past. Plus, bedankt voor het terugbrengen van lekkere knoflooksaus in mijn leven :-)”
Sascha Belo over Vegan Sauzen

“Ik heb No Milky Way gedownload en ik ben helemaal in de wolken!!! J Op dit dessertenboek heb ik dus echt zitten te wachten! En ik ga ze allemaal uitproberen, want ze zien er allemaal even verrukkelijk uit! Fijn dat er eindelijk eens een kookboek is dat niet naar geitenwollen sokken ruikt en waarmee je niet-veganisten niet meteen afstoot. ;-) Heel erg bedankt voor je fantastische werk en doe zo voort!”
Leen Ribbens over No-milky-way

“Je hebt waarschijnlijk veel fans en al veel complimenten gekregen… Maar vandaag heb je er een jonge superfan bij: na 5 jaar eindelijk een lekker stukje cake zónder ei voor Chloé. Ze is dolgelukkig! Dankzij jou!”
Michael Hye over No-milky-way.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • vegan kookboeken
  • Meest recente berichten

  • Recente reacties