Natuurlijk wil ik mijn e-books en andere producten bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht brengen en jij kan me hier bij helpen.

Als jij hier actief mee aan de slag gaat wil ik je daar uiteraard ook voor belonen.

Daarom ontvang je voor elk via jou verkocht product een percentage op de verkoop. Vaak bijna 50 %!

Heb je je eigen bedrijf, website en/of een blog? Dan kan je meteen een heleboel mensen bereiken. Ook als particulier kan je met het promoten van mijn producten aan de slag, bijvoorbeeld via je Facebookpagina of de contactenlijst in je mailbox. Het is ook erg eenvoudig.

Hoe dit allemaal precies werkt – en hoe je van start kan – lees je op deze pagina.

“Hoe kan je mijn producten promoten?”

Voor het promoten van mijn producten kan je gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

  • Schrijf een review over mijn ebook/product en plaats deze op je website/blog.
  • Stuur een e-mail naar je mailinglijst / contactenlijst om een product aan te raden.
  • Promoot het via Social Media (Facebook, Twitter, enz.)
  • Plaats een banner op je website/blog.

De bovenstaande volgorde is zeker belangrijk. De eerste twee methodes (en zeker de combinatie daarvan) leveren simpelweg het beste resultaat.

“Hoe weet ik wie mijn product heeft gepromoot?”

Om bij te kunnen houden door wie een koper van een product is doorgestuurd, ontvang je een unieke promotielink. Dit doe ik met behulp van het affiliatesysteem PayPro.

Zodra iemand op jouw unieke link klikt, komt diegene op de verkooppagina terecht. Tijdens het afrekenen herkent het betaalsysteem dat jij recht hebt op de beloning en zal het je die direct toekennen. Automatisch en zorgeloos.

Voordat je van start gaat heb je dus een PayPro ID nodig. M.a.w.: je moet je registreren bij PayPro. Dat is erg eenvoudig en uiteraard volstrekt kosteloos.

Twee manieren

Er zijn twee manieren om je in te schrijven, afhankelijk of je particulier danwel als bedrijf mijn producten promoot.

Bedrijven die zich willen registreren zijn verplicht een attest van de kamer van koophandel en het btw nummer aan te leveren. Dit is eenvoudig te bekomen, maar niettemin noodzakelijk voor een succesvolle registratie. Terecht natuurlijk.

Om je registratie succesvol te laten verlopen volg je dit stappenplan:

“Kant-en-klare content om te gebruiken”

Misschien wil je wel zo snel mogelijk aan de slag, maar heb je helemaal geen tijd of zin om eerst urenlang banners te maken of teksten te bedenken. Daarom heb ik dit al voor je gedaan!

Je vindt verschillende tips om het best mogelijke resultaat te krijgen, en diverse voorbeelden en suggesties ter inspiratie. Ook staan er kant-en-klare teksten en banners voor je klaar.

Het mooiste is natuurlijk wel wanneer je de teksten aan je eigen schrijfstijl aanpast! En uiteraard mag je het ook helemaal zelf verzinnen als je dat wil.

“Starten maar!”

Je hoeft je enkel in te schrijven op de speciale ‘Partner Mailinglijst’ (zie onderaan) om de beschikbare promotiematerialen en tips te ontvangen. Zo blijf je meteen ook op de hoogte van alle acties, updates en toekomstige projecten. Want die kan je in de toekomst ook gewoon blijven promoten, zonder alle stappen opnieuw te moeten doorlopen.

Onze samenwerking is vrij van verplichtingen. M.a.w.: je hoeft m’n toekomstige projecten niet te promoten als je dat niet zou willen (of niet in je straatje passen) en/of je kan je altijd uitschrijven. Maar natuurlijk hoop ik dat je deze kans gebruikt om er de beste resultaten uit te krijgen.

Heb je zelf nog ideeën en/of wensen? Laat het me gerust weten via info@veganistischkoken.be

Ik kijk er alvast naar uit om met je samen te werken!