Wil jij ook door enkel je eten aan te passen bijdragen aan een beter dierenwelzijn, milieu en gezondheid?

Aan het overwegen om je levensstijl plantaardig(er) te maken? Goed idee, want het is een fantastische manier van eten en leven!

Elke aan het eten bij Loff in Breda

Hoi, ik ben Elke. In 2000 werd ik vegetariër omdat ik geen dieren wilde eten. Ik hield en houd nog steeds van dieren en vond het dus niet gepast dat ik ze zou opeten. In die tijd at ik wel nog melk en eieren. Ik was totaal niet op de hoogte dat dit ook slecht is voor de dieren. Ik had er nog nooit over nagedacht en was me er helemaal niet bewust van.

Enkele jaren later, in 2005 kwam ik achter de feiten dat ook zuivel en eieren zorgen dat dieren geslacht worden, met name de mannelijk dieren. Oh jee, ik was in shock. Vanaf toen heb ik besloten om veganist te worden ook al noemde ik dat toen niet meteen zo. Ik was vrijwilliger bij Eva vzw (vegetariërsvereniging), startte de blog Veganistisch Koken en wilde zo mensen inspireren om veganistisch te gaan koken (en leven).

Door veganistisch te eten, zorg je – direct en indirect – voor een heleboel positieve ontwikkelingen. Niet alleen je persoonlijke gezondheid gaat er op vooruit, ook op het vlak van milieu en dierenwelzijn lever je een grote bijdrage. Al etend de wereld verbeteren … kan het eigenlijk nog mooier?

Maar waarom lukt het je dan niet? :-/

Niet zo gek hoor. Hoewel veganisme populairder is dan ooit … jezelf en je manier van leven ‘transformeren’ zorgt al-tijd voor probleempjes. Zeker als je geen (of zelfs gewoon minder) dierlijke producten meer gebruikt. 

varkentje

Misschien herken je deze ‘probleempjes’ wel?

“Ik snap je … maar het kan echt wel”

Wat je net hebt gelezen, zijn de meest voorkomende obstakels die ik in de loop der jaren van onze volgers en klanten heb vernomen. En raad eens…ze zijn stuk voor stuk onterecht!

Natuurlijk; het is normaal dat er een heleboel twijfels door je hoofd spoken. Je levensstijl veranderen zonder al te veel voorkennis is als naaktzwemmen in een bassin met uitgehongerde haaien. Tricky.

Die haaien hebben trouwens véél meer moeite met veganisme dan jij ooit zal hebben 😉

Nee, als je je levensstijl succesvol wil aanpassen, heb je in feite 2 dingen nodig:

  • Mensen die je begrijpen en support geven
  • Een hele goeie handleiding

En die hebben we allebei voor je.

Transvegan Jezelf

Wil je effectief aan de slag met jouw ‘plantaardige doelen’, dan is de cursus ‘Transvegan Jezelf’ exact wat je nodig hebt.

Met deze online cursus kan je thuis aan de slag en leer je stap-voor-stap hoe je jouw ideale levensstijl kan bereiken. 

In 8 weken ga je op een leuke manier ervaren …

Gezonde veganist - check bioresonantie

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor wie is deze cursus NIET geschikt?

Deze cursus zorgt ervoor dat je op een leuke en efficiënte manier met jezelf en je ideale levensstijl aan de slag kan. En dit ook probleemloos zal kunnen volhouden.

Beeld eens in wat dit voor jou kan betekenen!

En dat allemaal in 1 cursus!

Transvegan jezelf Online – Zelfstudie

€ 127,-

Goherbie
V.I.P.

€ 9 (per maand)

Transvegan Jezelf - online cursus

€ 127,-

ZOMERACTIE
Voor de eerst volgende 7 6 personen gratis begeleiding via e-mail als bonus.

Reactie van een deelnemer
“Hoe dit traject veganistisch koken mij bevalt? Simpel … het bevalt me schitterend! Ik leer zoveel bij op het gebied van ‘anders en veganistisch koken’ ZONDER het gevoel te hebben dat mij iets wordt opgelegd of gedwongen. Het staat me vrij Elke te ‘bekogelen’ met vragen en om raad te vragen.”

Erik
Kessel-Lo – 47j.

Klaar voor de start?

Vandaag de stap zetten naar een betere wereld en een betere zelf?

Nu met tijdelijke bonus: persoonlijke coaching via e-mail voor de eerste 7 6 personen.