Laat je niet afschrikken door de (te?) lange omschrijving want het is best een eenvoudig receptje. Met een zeer feestelijk tintje, dat dan weer wel.
Dit gerecht is bedoeld als aperitiefhapje (met een behoorlijk pretentieuze inslag) en is weer eens wat anders dan de gebruikelijke glaasjes, lepeltjes, enz. Het presenteert als een heus mini-voorgerecht, het wow-effect is groot en een kniesoor die dit niet lekker vind! Kortom: succes gegarandeerd!
Werk het bord af met enkele blaadjes rucola en wat fijngesnipperde bieslook (wat ik in het feestgedruis zelf compleet vergeten was…tsss)
Tip: je kan de walnoten ook fijner malen (als dat je voorkeur heeft) en ze eventueel ook even roosteren in een droge pan. Wel opletten dat ze niet verbranden.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Jeetje, dat ziet er zowel mooi als lekker uit!
Een goeie combinatie dus:-)