Brood bakken in de airfryer – zo snel klaar dat we het nu steeds zo doen
De meeste mensen gebruiken hun airfryer om frieten mee te bakken. Maar wist je dat je ook heel makkelijk brood kan bakken in de airfryer?
Home » Koken
De meeste mensen gebruiken hun airfryer om frieten mee te bakken. Maar wist je dat je ook heel makkelijk brood kan bakken in de airfryer?
In januari heb je in Nederland en vele andere landen Dry January, in België heb je in februari Tournée minerale, soms vind je het onder
Als vegan gourmetten is iets wat je makkelijk kan doen. Ook als je geen vlees eet zijn er genoeg alternatieven die je kan bereiden. Met
Het najaar is de tijd van kolen oogsten. Ze rollen niet alleen in grote hoeveelheden van het land, wat te merken is aan de vele
Kombucha. Als je het woord nog nooit gehoord hebt of bent tegengekomen, heb je wat eten en drinken betreft onder een steen geleefd. De laatste
We drinken er ongemerkt dagelijks vrij veel van, gefermenteerde dranken. Het klinkt misschien viezer en vreemder dan het is, maar onder andere koffie, thee, bier
Mijn oma wist wel wat na de puurheid van vers van het land, de beste manier was om voedsel zo natuurlijk mogelijk op het bord
Over heilzame rottingsprocessen en gezonde bacteriën Gefermenteerde producten. Er gaat ongetwijfeld geen dag voorbij of je eet en drinkt wel een gefermenteerd product. Denk aan
Als je aan een airfryer denkt, denk je waarschijnlijk aan frieten bakken. De meeste mensen gebruiken hun airfryer vooral, en soms zelfs alleen maar, daarvoor.
Misschien kun je het je nog herinneren. Het schoolreisje of zomerkamp dat je gezamenlijk afsloot met een groot kampvuur. Op een zeker moment kwam een
Mijn contactgrill die gebruik ik heel vaak en niet alleen om tosti te maken. Als je aan een grillen of zeker een grillrestaurant denkt, dan denk
Sous vide is het koken van ingrediënten in een zak op een constante, lagere temperatuur. Meestal gebruikt men deze techniek bij vlees en vis zodat