No Milky Way kookboeken vegan

No Milky Way - vegan desserts & No Milky Way 2 vegan lunch

Bestel onze 2 fysieke kookboeken als bundel aan voordeelprijs.

vegan lunch

No Milky Way 2 - vegan lunch

Verkrijgbaar als fysiek boek of ebook.
Meer dan 60 overheerlijke vegan lunchrecepten. Variërend van broodjes en spreads tot salades, soepen, stoofpotjes en vele andere – warme en koude – lunchgerechten.

nomilkyway-vegan-desserts-boek.png

No Milky Way - vegan desserts

Verkrijgbaar als fysiek boek of ebook.
65 lekkere en 100% plantaardige recepten voor desserts en zoetigheden. Handige trucs om eieren, room, melk en gelatine met succes te vervangen.

vlot vegan bundel

Vlot Vegan (ebook)

Met deze complete ebook bundel wordt vegan voor jou een makkie. Een gids die je helpt met alle obstakels, een werkboek en meer dan 100 recepten.

vegan-sauzen-kookboek-cover.png

Vegan sauzen (ebook)

30 verschillende koude en warme plantaardige sauzen voor bij allerlei gerechten. Ontdek hoe je zelf andalouse en tartaar, de lekkerste dipsauzen en een heerlijke bruine (!) saus kan maken. Zelfs de vissaus zonder vis wordt niet vergeten!

Plantaardig ijsplezier

Plantaardig IJsplezier (ebook)

In het e-book Plantaardig IJsplezier ontdek je hoe je zelf de heerlijkste vegan ijsjes kan maken. Om lekker thuis van te genieten én om te delen met vrienden en familie. Ook met degenen die anders wel gewoon roomijs eten. Ze zullen het verschil niet eens merken!

Creatief met tofu cursus

Creatief met tofu (cursus)

In deze online cursus leer je alles over tofu en ontdek je verschillende manieren waarop je tofu kan bereiden. Daarna kan jij zelf aan de slag met de +20 recepten (+ kookvideo’s) en tover jij de lekkerste gerechten met tofu op tafel! Smakelijk!

vegan cursus seitan

Koken met seitan (cursus)

Online workshop: in deze video's zie je allerlei gerechten met seitan. Blokken, stukjes, gemalen, het komt allemaal aan bod.

vegan feestbundel

Vegan feestbundel (ebook)

Met deze ebook bundel maak je de lekkerste vegan hapjes en gerechten voor op de feesttafel.

vegan-tshirts-2-1

No Milky Way - t-shirts (M/V)

Deze t-shirts van biologisch katoen zijn verkrijgbaar in mannen- of vrouwenmodel. Opgelet: sommige maten zijn reeds uitverkocht.