Nazomer...daar moeten we natuurlijk van profiteren! Dus dekken wij de tuintafel, halen we de barbecue van stal (lees; zolder) en…
Elders op dit blog vertel ik je hoe je ei-vrije aardappelkroketten kan maken. In dat artikel/recept vernoemde ik ook de…
Leve de nazomer! Ik hoorde iets van een tropische storm (erg) en een warme nazomer (prima). Meer was er niet…
Ik dreig in herhaling te vallen maar ik ga het toch nog een keer zeggen; geen idee waarom er altijd…
Sneller aan tafel, meer (vrije) tijd Als we het over het maken van snelle(re) maaltijden hebben, gaat dit niet alleen…
Ik krijg geregeld de goedbedoelde commentaar dat m'n recepten er weliswaar lekker uitzien, maar dat ik eens wat moet verzinnen…
Tja, die tajines … hoe krijg je er ooit genoeg van? Bovendien heb je als voordeel dat je er zowat…
De tuinboon of labboon is een oudgediende in het bonenrijk, maar desondanks is ze in onze contreien niet zo erg…
Één van mijn favoriete zomerse salades is deze combinatie van komkommer, rode ui en dille. Zeer fris, lekker voedzaam, belachelijk…
Ik heb hier nog een leuk recept voor je. Een bijgerecht dat je praktisch altijd en overal kan bij serveren.…
Dit Mexicaanse gerecht is helaas niet gespeend van een flinke hoeveelheid cholesterol, maar het is wel verdomd lekker! Een ideale…
Dat er ten huize De Kock-Aerts tegenwoordig erwtenscheuten gegeten worden is een gelukkig toeval. Het begon toen ik zo'n 100…