Pasen zonder eieren = no problem. Pasen zonder chocolade eieren…dat zou een brug te ver zijn hé?
Uiteraard kan je gewoon een fondant chocolade paashaas/ei bij de bakker kopen, maar zeker weten dat er geen melk in zit ligt dan toch wat moeilijker. Dus dan maken we ze toch gewoon zelf!
Voor deze blogpost liep ik wel tegen een paar problemen aan:
Met die instelling krijg je dan halve eieren die ogen alsof er een kuiken in ‘A-teamstijl’ uit de schaal is geknald. Maaaaarrrr…het ziet er best ‘arty’ uit op de paastafel, en lekker zijn ze ook 🙂
Eventueel kan je er een bolletje ijs in serveren. Lijkt me wel leuk 🙂
Je kan de eieren zo groot of zo klein maken als je wil. Al wat je nodig hebt is 200 gram fondant chocolade (tiens), een pot water en een steelpan (voor de bain marie), bakplaat en bakpapier, een aantal waterballonnen en een speld!!!
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…