Tja, wat moet je als je dagelijks een halve kilo braambessen uit eigen tuin hebt? Er cupcakes mee maken tiens!
Sinds ik ooit een super eenvoudig én vegan recept voor cake gevonden heb, maak ik trouwens altijd hetzelfde beslag. Het lukt altijd, smaakt heerlijk en is bovendien belachelijk eenvoudig. Dus waarom veranderen? 😉
Dit recept wil ik dan ook graag met je delen!
Je kan de topping (frosting) natuurlijk ook gewoon weglaten en een – al even lekkere – muffin overhouden. Maar geef toe…met zo’n kleurrijke toef slagroom zien ze er alleen maar mooier uit.
Nou ja, toch als je even voorbij m’n erbarmelijke decoratieve capaciteiten kan kijken 😉
Dan maar gewoon een flinke klodder erop! 😉
Voor de cupcakes
En verder: cupcakevormpjes!
Voor de topping
Voor de cupcakes
Voor de topping
Smullen maar!
Hoe graag wil jij hier je tanden inzetten? 🙂
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Hoi! Wat een leuk recept! Kan de kokosrasp ook worden vervangen door bloem? Of is het een essentieel ingrediënt?
Voor de smaak toch best kokosrasp (of kokosmeel). Er zit al bloem in en dat gaat - wat mij betreft - toch doorsmaken. Al denk ik ook dat het wel gewoon gaat lukken. Succes Danielle (vind de '2 puntjes' functie niet, sorry ;))
Oké bedankt!!
Franjes0@telenet.be