Bloemkool dat kan ik elke week eten. Ik ben verzot op de klassieker puree met bloemkool, vegan melksaus en een vegan worst. Maar toch vind ik het leuk om eens te variëren met bloemkool. Deze keer geroosterd in de oven met een pindasausje.
Ingrediënten
Bereiding
Bereid ondertussen de pindasaus.
Ingrediënten
Bereiding
Afwerking
Dit is een bijgerecht, dus je kan kiezen hoe je dit wil eten. Enkele voorbeelden:
Het allerlekkerst vind ik het warm, maar ook koud erg lekker.
Ga je dit gerecht uitproberen? Laat het me zeker weten in een reactie onderaan deze pagina.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments