De pompoen is terug! Alle reden tot vreugde want je bord wordt er alleen maar kleurrijker én lekkerder van 🙂
Simpel gerechtje deze keer maar oh zo heerlijk! Dit recept kan dienen als voorgerecht of je kan er bijvoorbeeld couscous (met fijngesneden groentjes en kruiden) bij serveren voor een complete maaltijd. Oh ja, de pesto is ook ietwat origineler dan de gebruikelijke…met peterselie en munt!
De mozzarisella zorgt – net als de pesto van peterselie en munt – voor een extra smaakaccentje. Deze ‘kaas’ wordt bovendien extra lekker wanneer ‘ie een beetje gesmolten is 😉
Smakelijk alvast!
*Elke oven is anders dus controleer regelmatig of de pompoen nog niet (te) gaar is. Gebruik hiervoor een mes met een scherp en dun lemmet. Als de uiteinden zwart beginnen te blakeren, is het meestal sowieso in orde 😉
Wie gaat hiermee aan de slag? 🙂 Laat je mening hier zeker achter!
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Pompoen was al favoriet bij mij maar deze overheerlijke combinatie met pesto en kaas kan ik wel 3 keer per week voorgezet krijgen.Heerlijk!!!
Ps heb ik nou begrepen dat Sprouts weer aan een Come back zou beginnen?
We komen dan graag weer eten.
Gezellige zondag.Groetjes, Guusje.
Al jaren mijn favoriete recept maar met currypoeder :-)
Dit was heerlijk! :-)