Ontdek hoe je klassieke gerechten kan omtoveren tot een vegan versie

Vul je gegevens in en ontvang het ebook “Klassiekers Vegan Style”.
We sturen je hierna wekelijks een email met tips, recepten of aanbiedingen. Mocht je dat niet willen, dan kan je onder elke mail uitschrijven. 

+ 1
downloads

van dit ebook

Auteur
Stijn De Kock

Hoewel de meeste gerechten uit klassieke keuken steevast uit vlees, vis en/of zuivel bestaan, zal zelfs de meest fervente veganist ze moeiteloos kunnen voor de geest kunnen halen. Wie herinnert zich tenslotte niet de keuken uit zijn of haar jeugd? Misschien heb je die inmiddels achter je kunnen laten, maar dat hoeft in feite helemaal niet.

  • 10 plantaardige recepten voor klassiekers als Vogelnestjes, Vol au vent, Asperges op Vlaamse wijze, Erwtensoep met ‘spekjes’, Stoverij,…
  • Hoe je de lekkerste vegan gehaktballetjes kan maken
  • Hoe je hardgekookte eieren zonder ei voor elkaar krijgt
  • Een aantal van mijn favoriete kaas- en vleesvervangers
  • Hoe je als veganist opnieuw van een kaaskroket kan genieten
  • Hoe ik tofu tot vis omtover (en het in het groen steek 😉
  • Hoe je een lekkere vegan sabayon kan maken
  • Hoe je een ‘ei’ in een ‘gehaktbal’ verwerkt (?!!)
Dit is een leuk en goed boek, het maakt de stap naar veganistisch eten een stuk makkelijker. Betekent duidelijk ook dat het niet alleen sla en wortel hoeft te zijn.
Willem
Vond dit heel vernieuwend en leerrijk. Heb reeds een paar zaken uitgeprobeerd en met smaak opgegeten. Kook al 31 jaar vegetarisch maar sedert een tijdje veganistisch en nu heb ik er een aantal nieuwe, frisse ideeën bij. Alvast bedankt!
Christin
Dit geeft effectief zeer veel inspiratie om klassieke gerechten op vegan wijze te maken en te laten zien dat vegan meer is dan 'konijnenvoer'. Ik kan niet wachten om het zelf eens uit te proberen en te laten proeven, vooral aan mensen die niet-vegan zijn. Het geeft ook motivatie om zelf nieuwe zaken te ontdekken en bedenken! Bedankt!
Kristina
Klassiekers vegan style

In 2014 begon ik na te denken over veganisme. Ik wilde het heel graag invoeren in mijn dagelijks leven, maar had geen flauw idee hoe en of vegan eten ook lekker was.

Dankzij het e-book van de Vlaamse Klassiekers van Stijn heb ik echter heel veel inspiratie gekregen.

Als ik de vidée of het stoofvlees volgens Stijns recept klaarmaak, vraagt zelfs de meest verstokte vleeseter me om het recept. 🙂

Download het ebook Klassiekers vegan style