Samenwerken

Met Veganistisch Koken een gericht publiek bereiken van mensen die interesse hebben in een vegan lifestyle.

Met Veganistisch Koken bereik ik een gericht publiek van mensen die interesse hebben in een vegan lifestyle. De meerderheid is geen veganist, maar staat open om vaker plantaardig te eten of is op weg van vegetariër naar veganist.

Humor en spontaniteit staan centraal in mijn blogs en video’s. Aangezien ik zelf zo veel mogelijk biologisch eet en duurzame keuzes maak op het gebied van bijvoorbeeld verzorgingsmiddelen en kleding, geef ik de voorkeur om deze dingen in de kijker te zetten.

Ik richt me niet enkel op gezondheid, ik wil dat het zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt voor mensen om vegan te eten en te leven, en daar horen ook de “lekkere zondes” bij.

Een samenwerking ga ik enkel aan als het product of dienst vegan is. Een bijkomende plus is dat het ook duurzaam of biologisch is. Wat ik heel belangrijk vind is dat het product past bij wat ik doe en bij wie ik ben. Ik promoot niks waar ik niet achter sta.

Pakket toesturen

Je bent vrij een pakketje op te sturen. Aangezien ik beperkt ben in tijd kan ik niet met alles iets doen. Wil je zeker zijn dat er een artikel of video over komt, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Samenwerking

Samenwerkingen kunnen zowel voor de blog, Facebook, Instagram als Youtube.

Ben je geïnteresseerd vraag dan zeker de mediakit aan.

Enkele mogelijkheden:

 • Review van een product
 • Gesponsord blogartikel
 • Winactie
 • Link in een bestaand artikel
 • Youtube video (in combi met review, of artikel)
 • Post op social media

Alle teksten die ik schrijf zijn uniek.

Heb je zelf een leuk voorstel, laat het me zeker weten.

Affiliate samenwerking

Naast gesponsorde berichten is er ook de mogelijkheid om op affiliate basis te werken. Ik krijg dan een commissie per product of dienst die verkocht is. Dit kost een koper niks meer.

Ik heb een tweede blog www.ecologischgenieten.nl Past jouw product daar beter bij, dan kunnen we ook de mogelijkheden daarvoor bespreken.

"Samen de wereld een stukje bewuster maken"
Elke Aerts
Elke Aerts
Vegan blogger

Samenwerken of info?

Wil je graag samenwerken of wil je meer informatie?

Online marketing ondersteuning

Wil je zelf meer online gaan doen en weet je niet goed hoe daar aan te beginnen, welke tools je nodig hebt, wil je graag wat advies of ondersteuning bij het opzetten, stuur dan gerust een mail naar elke@onlinevibes.be en dan kijken we wat we samen kunnen doen.

Enkele dingen waar ik je mee kan helpen:

 • Layout boek of ebook
 • Advies of opzetten of e-mailmarketing software
 • Advies of opzetten van een online cursus
 • Advies of opzetten bij het geven van webinars
 • Advies of opzetten website

Andere zaken waar je tegenaan loopt? Stuur gerust een mailtje.