Affiliate disclosure

Bij Veganistisch Koken draait alles om het delen van onze passie voor veganistische voeding en levensstijl. Ons doel is om mensen te inspireren om (meer) veganistisch te eten en te leven. We doen dit door het delen van heerlijke recepten, waardevolle informatie en eerlijke productrecensies. Onze website is een bron van kennis en inspiratie voor zowel doorgewinterde veganisten als nieuwkomers in de wereld van plantaardig eten.

1. Wat zijn Affiliate Links?

Om onze website te onderhouden en de kosten te dekken, maken we gebruik van zogenaamde “affiliate links.” Dit zijn speciale links naar producten of diensten van derden. Wanneer u via deze links een aankoop doet, ontvangen we een kleine commissie. Het mooie is dat dit jou niets extra kost. Je betaalt dezelfde prijs, of je nu via onze link koopt of rechtstreeks naar de website van de verkoper gaat.

2. Affiliate programma’s en hun relevantie

Bij Veganistisch Koken vinden we kwaliteit en relevantie uiterst belangrijk. We werken samen met geselecteerde affiliate programma’s en partners. Bij het kiezen van deze partners stellen we strenge criteria op. We richten ons op producten van hoge kwaliteit die we persoonlijk gebruiken of zouden gebruiken. Daarnaast onderzoeken we of deze producten veganistisch zijn en proberen we ook duurzame producten te selecteren, zoals biologische voeding en verzorgingsproducten en niet-schadelijke keukentoestellen.

3. Transparante verdiensten verklaring

Wij willen open en eerlijk zijn over hoe wij geld verdienen. Wanneer u via onze affiliate links iets aanschaft, ontvangen wij een commissie. Deze commissie heeft geen invloed op de prijs die je betaalt voor het product. Het is belangrijk voor ons dat je weet dat jouw vertrouwen voorop staat, en dat we onze onafhankelijkheid behouden bij het schrijven van recensies en het aanbevelen van producten.

4. Toewijding aan eerlijke recensies

Bij Veganistisch Koken streven we naar integriteit en eerlijkheid in al onze recensies. Onze aanbevelingen worden uitsluitend gebaseerd op wat wij als de beste keuzes beschouwen. Onze commissie is onafhankelijk van het product dat je kiest om aan te schaffen. Als een product niet aan onze standaarden voldoet, zal het niet op onze website verschijnen, ongeacht eventuele financiële prikkels.

5. Privacy overwegingen

Wij begrijpen dat privacy belangrijk voor u is. Wanneer u onze affiliate links gebruikt, wordt uw privacy gerespecteerd volgens ons privacybeleid. We verzamelen geen persoonlijke informatie via deze links, maar we moedigen u aan ons volledige privacybeleid te raadplegen als u meer wilt weten over hoe we met uw gegevens omgaan.

6. Uitnodiging om contact op te nemen

Bij Veganistisch Koken willen we altijd transparant en toegankelijk zijn. Als je vragen hebt over ons gebruik van affiliate links, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze Contactpagina. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

7. Duidelijkep plaatsing van openbaarmaking

Om de transparantie te waarborgen, zullen we onze affiliate openbaarmaking op elke pagina in de footer plaatsen. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat de openbaarmaking altijd in de buurt is wanneer je onze aanbevelingen leest.

8. Consistente toon en taal

Bij Veganistisch Koken praten we graag met onze bezoekers zoals we zouden praten met goede vrienden. We gebruiken duidelijke en begrijpelijke taal, wat ook weerspiegeld wordt in deze disclosure. We willen dat je begrijpt hoe ons affiliatieprogramma werkt.

9. Voldoen aan programma eisen

We willen benadrukken dat we niet alleen voldoen aan de vereisten van het Amazon Affiliate-programma, maar ook aan de vereisten van al onze affiliate partners. Ons engagement is om altijd in overeenstemming te zijn met de geldende regels en voorschriften en om de belangen van onze bezoekers voorop te stellen.

Dank je voor jouw vertrouwen in Veganistisch Koken. We hopen dat je onze website nuttig en inspirerend vindt. Als je nog vragen heeft over onze affiliatie disclosure, neem dan gerust contact met ons op.