Het laatste gerecht in de reeks Amerikaanse klassiekers in een vegan jasje is ook een absolute winner. Het is een variant op de New Yorkse kaastaart. De smaak komt heel dicht in de buurt, maar het is gewoon ook een super goed dessert.
Verwarm de oven op 130°C.
Doe de noten, kaneel en kokos in de blender. Maal alles fijn. Doe er de dadels bij en maal terug fijn. Het mengsel zal plakkerig worden. Doe alles in de overschaal en druk goed aan.
Spoel de cashewnoten af en voeg ze samen met de andere ingrediënten in de blender. Maal alles samen tot een glad geheel. Giet het in de overschaal en zorg dat het gelijk verdeeld is.
Plaats de ovenschaal in de oven voor 40 minuten.
Je kan de taart op zijn Amerikaans versieren met blauwe bessen en schijfjes aardbei.
Veel succes en eet smakelijk!!
Ons boek No Milky Way met veganistische desserts en zoetigheden is momenteel te bestellen zonder verzendkost. Meer info >>
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…