Het eerste wat ik meestal op een dag eet, is opgewarmde kokos-rijstmelk met daarin havermout, hennepzaad, cacaonibs, banaan of bramen als die er in de tuin zijn.
Maar nu de havermout op was, moesten we iets anders verzinnen om te eten. Er stond bovendien nog een half blik kokosmelk open van een gerecht van de dag ervoor. Dus het werd een polenta pap of polenta pudding, dat klinkt beter vind ik 😉
Aangezien je hier niet alles gewoon in een kommetje moet gooien, maar eerst nog moet koken denk je dat het misschien veel werk is. Dat is het gelukkig niet. Op 10 minuutjes ben je aan het eten.
Voor de afwerking
Ga je deze eens proberen? Laat dan zeker een reactie achter onderaan de pagina. Ik ben ook benieuwd naar wat jouw favoriete ontbijt is.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
De polenta pap valt erg in de smaak!
Dank je wel, Chantal. Leuk om te horen dat het in de smaak viel.
hhmm... ziet er lekker uit!
Heel lekker en een leuke afwisseling met het normale ontbijt!