Vegan sauzen ebook

Vegan sauzen (ebook)

Dit ebook bevat meer dan 30 recepten voor koude en warme plantaardige sauzen. Geschikt bij (en in) allerlei gerechten. Ontdek hoe je zelf de lekkerste tartaar, zoete chilisaus of een perfecte bechamel saus kan maken. Vrij van welk dierlijk ingrediënt dan ook!
€17

4/5

Dit boek heeft me echt geholpen en een deel van mijn vroegere eetpatroon terug gegeven. Sauzen maken voor mij nu eenmaal een gerecht af en dit heb ik lange tijd gemist. Elke saus die we hebben geprobeerd uit je boek is een voltreffer. Je proeft gewoon dat je er veel tijd hebt ingestoken om de recepten te perfectioneren.

Nathan Aerts

Hoi,

Wij zijn Stijn en Elke, fans van lekker eten en lekker koken. En dat allemaal met louter plantaardige ingrediënten! Je zal in onze recepten geen spoortje vlees, vis of zuivel terugvinden, omdat wijzelf – en vele anderen met ons – vinden dat we daar niet helemaal verantwoord mee omgaan, het sowieso een stuk gezonder en duurzamer is, en – héél groot pluspunt – het ook helemaal geen vereiste is om lekker te kunnen tafelen.

Sterker nog: je keuken gaat er met sprongen op vooruit als het over smaak en creativiteit gaat. Je ontdekt nieuwe smaken en texturen, er is meer variatie en het is bovendien helemaal niet moeilijk.

+ 0
recepten
0 %
plantaardig
0 %
eieren en zuivel

Je eigen redenen

Je hebt ongetwijfeld je eigen redenen om vlees, vis en/of zuivel te mijden. Behalve uit ethische overwegingen is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat je geen zuivel zoals melk, kaas of yoghurt kan verdragen. Dat je lactose-intolerant bent (wat ook helemaal niet zo vreemd is) en je vaak het gevoel hebt dat je veel moet missen.

Ondanks dat ik kok van opleiding ben en reeds jaren workshops ‘ecologische voeding en vegetarische voeding’ geef, heb ik toch nog enkele bruikbare tips in jouw E-book gevonden. Dankjewel!

Marc Stroobants

Drama met sauzen

Vaak weten koks (hobbykoks én professionals) niet hoe ze op andere voedingsgewoonten moeten inspelen. Of je dat nu uit overtuiging of vanwege gezondheidsredenen doet…voor de meeste koks blijft het een drama om een gerecht zonder vlees, vis of zuivel te bereiden. Zelfs als ze – zoals ik meermaals heb meegemaakt – er op voorbereid zijn.

Eén van de grootste knelpunten blijkt vaak het bereiden van sauzen. Ga maar even na hoeveel puur plantaardige sauzen jij kent en waar je ze kan krijgen? Hoeveel keuze heb je bijvoorbeeld bij de supermarkt – of in een eenvoudige snackbar – als je veganist bent of kampt met een zuivel-allergie?

Hoeveel sauzen worden er bereidt zonder vlees, kip – of visbouillon? Zonder room, melk, yoghurt en eieren?

Je kan ze tellen op de vingers van een…euh…nou ja, een vinger:-)

Maar het kan wel

Hoe geweldig zou het zijn als je zelf de lekkerste – 100% plantaardige – sauzen kon bereiden? Sauzen waarmee je bovendien anderen kan inspireren en die je gasten versteld zullen doen staan als ze ze proeven. Zonder toevoeging van welk dierlijk product dan ook.

Dat je je eigen huisgemaakte sauzen op tafel kan zetten, zowel warme als koude, die geschikt zijn bij verschillende gerechten, als dip bij het aperitief of simpelweg lekker op je broodje gezond.

Vegan sauzen ebook

Wat valt er te ontdekken?

Vegan Sauzen is een mooi document met prachtige foto’s waar je nog lang plezier van zal hebben.
Overzichtelijk, eenvoudig van opzet en bovendien vermakelijk.

Wat klanten zeggen

Een dikke chapeau dat je de vegan keuken uit de hoek van de geitenwollensokken en meestal ook smaakloze, ingewikkelde, bizarre hoek haalt!”

Edith Gomes

Er staan zo veel verschillende sauzen in dat er altijd wel een ergens bij past. Plus, bedankt voor het terugbrengen van lekkere knoflooksaus in mijn leven 🙂

Sascha Belo

Vegan sauzen preview

Vegan Sauzen is geschikt voor

GRATIS Bonus!

Vegan Sauzen is NU verkrijgbaar als download. Bovendien krijg je er gratis een afzonderlijke bestand met 6 extra recepten bij. Complete lunch- en hoofdgerechten waar de sauzen uit het boek prima bij passen!

Voor slechts €17 ontvang je het e-book Vegan Sauzen + de bonusrecepten 

Bonus bij vegan sauzen