Ook al is de salade koud, door de kaneel krijg je een lekker winters gevoel. Ik heb deze gegeten met een zelfgemaakte burger.
In dit geval komt het niet zo nauw met de afmetingen van de ingrediënten. Ik had ook geen weegschaal bij de hand, dus heb de basisingrediënten in kopjes gedaan.
Voor de dressing
Hiervan had ik nog over dus je kan ofwel minder maken ofwel gebruiken voor een andere salade.
Doe de siroop en kruiden in een potje en meng alles goed. Voeg hierbij de hazelnoten en meng totdat de noten omringt zijn met de siroop. Leg ze op een bakplaat of in een ovenschaal (spreid goed uit) en bak op 180°C gedurende ca 20 minuten. Schep halverwege even om en check dat de nootjes niet aanbranden. Dan kan je de nootjes laten afkoelen.
Neem de veldsla eventueel met spinazie en voeg hierbij de nootjes en appelstukjes. Giet hier een deel van de dressing over en zet goed onder elkaar.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…