Nogal een naam voor iets dat in feite vrij simpel is. Wel een erg geslaagd experiment, al zeg ik het zelf:-)
Natuurlijk weet jij zo meteen wel wat er zich onder dat lapje bladerdeeg schuilhoudt, maar je eventuele gasten natuurlijk niet. Zelf ben ik van het slag dat hen helemaal niks zou vertellen … gna, gna.
Eigenlijk ben ik er zelf nog niet uit of dit onder de categorie voorgerechten of hoofdgerechten valt. Als hoofdgerecht lijkt me een extra slaatje wel aan de orde – ik denk aan rauw witlof en groene tuinbonen met een lepeltje veganaise -, maar wij hebben het deze keer gewoon zo – als voorgerecht – naar binnen gelepeld. Eigenlijk zijn het ook helemaal geen soufflés in de ware betekenis daarvan … maar het bekte zo lekker.
In elk geval…best een gerecht dat je met kerst zonder schroom op tafel kan zetten. Je wil het geheim weten? Welaan dan … komt ie:
Voor 4 personen:
Extra benodigdheden: 4 ramequinschaaltjes
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Ik hoop dat jullie al denken aan No Milky way 3, met als onderwerp bijvoorbeeld hoofdgerechten Ik zou dat erg fijn vinden. Jullie recepten zijn helder toegankelijk en lekker.
Aardse soufflé = Aards genot !