Qua bordschikking lijkt het er misschien op, maar dit voorgerecht heeft natuurlijk weinig te maken met ‘asperges op Vlaamse wijze‘. Ik heb me er zeker door laten inspireren, maar ik mag graag denken dat ik het ‘gebrek’ aan ei voldoende heb gecompenseerd.
Zij het met iets totaal anders 🙂
Pistachenootjes blijken wonderwel uitstekend met de smaak van asperges te combineren. Helemaal als je er een licht gezouten crumble van maakt, en er nog een vegan versie van hollandaisesaus bij serveert. Een simpel gerecht, maar om je vingers bij op te eten (als het geen vlees was). Meer heeft een lekkere asperge feitelijk niet eens nodig.
Tip: Strooi wat kala namak door de saus, dat zal zorgen voor een eismaak.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Lekkere Hollandaise saus!!
eenvoudig doch smakelijk. kokosroom kan ook (had geen soja)
Blij te horen dat je het smakelijk vond en dat het ook met kokosroom lekker was.
Ik vond dit een erg lekker recept! De kala namak kan ook goed door de pistache crumble.
gezouten pinda's?