Pasen zonder eieren = no problem. Pasen zonder chocolade eieren...dat zou een brug te ver zijn hé? Uiteraard kan je…
Als er met Pasen één gerecht op tafel kwam, dan was het wel 'vogelnestjes'. Voor wie ze niet kent (geen…
Ja, dat Pasen. Zoals zoveel mensen, en zoals bij zoveel feestdagen, ben ik allang de exacte clue vergeten van waarom…
Rara; het is Italiaans maar geen echte pasta...? Gnocchi! Gnocchi heeft effectief een pasta-achtige textuur maar wordt gemaakt van aardappelen…
Geen beter seizoen voor een culinair verantwoorde uitdaging als de lente! Dat vinden ze bij zowel het Nederlandse Viva Las…
Uit eten gaan, wie doet dat nou niet graag? Wie dat zoals wij plantaardig wil doen, komt dan al gauw…
Na een ganse week vegan kaas werd het hoog tijd voor wat anders. Het was daarnaast lang geleden dat ik…
Wat doet een mens als die een pot artisanale plantaardige gruyère kaas meekrijgt? Er een kaassaus van maken tiens! Zoals…
Al surfend viel mijn oog onlangs op een artikel over een vegan kaasmaker uit België, luisterend naar de naam Kobe…
Net als zovele anderen had ik als kind een afkeer van deze groene mini-kooltjes. Ook als ouder kind stond ik…
Nog meer klassiekers...aardappelen in de oven met een vulling van roomkaas. De plantaardige versie weliswaar. Makkelijk te maken, supperlekker en…
Ingrediënten (voor twee personen) Voor de quesadilla's 1 zak Daiya vegan Cheddar Shreads of andere geraspte vegan cheddar kaas. 4…