Laat je niet afschrikken door de (te?) lange omschrijving want het is best een eenvoudig receptje. Met een zeer feestelijk…
Wat is agar agar? Yep, toen ik het woord ‘agar agar’ voor het eerst hoorde, dacht ik echt dat het…
Eén van de betere experimenten wil ik je niet onthouden. Een tajine met witlof (jaja), zoete- en gewone aardappel en…
Venkel is niet ieders favoriete groente vanwege de anijsachtige smaak. Daar moet je van houden. Zelf heb ik het ook…
Althans, zo zou je de Romanesco of groene torentjesbloemkool (torentjes en Gaudi gingen goed samen) makkelijk kunnen omschrijven. Echt een…
In de categorie 'schandalig omspringen met eetbare wereldwonderen' is dit Pasta Romanesco recept alvast een goed begin. Even lekker een wonderschone groente…
Aardappelpartjes uit de oven is een eenvoudig bijgerecht en weer eens wat anders dan de gebruikelijke gekookte, gebakken of gepureerde…
Waarschijnlijk eet men al sinds mensenheugenis knolselderpuree, maar het was gek genoeg de eerste keer voor me. Inmiddels is duidelijk…
Nogal een naam voor iets dat in feite vrij simpel is. Wel een erg geslaagd experiment, al zeg ik het…
Het mag inmiddels duidelijk zijn; als er groenten, pasta of wat dan ook gevuld kunnen worden...dan ben jij bij ons…
Geen betere dag dan Wereld Veganismedag om de uitslag van de Vegan Awards bekend te maken. De Nederlandse Vereniging voor…
Vers uit de bio-groentemand, deze verrukkelijke aardappel- en broccoliburgers! Om de gestoofde prei niet te vergeten...een heerlijke geur en dito…