Avocadomousse, gelei van tamari en bonbon van Faux Gras de Gaia

12 jaar ago

Laat je niet afschrikken door de (te?) lange omschrijving want het is best een eenvoudig receptje. Met een zeer feestelijk…

Agar Agar – alles wat je wil en moet weten over dit topproduct

12 jaar ago

Wat is agar agar? Yep, toen ik het woord ‘agar agar’ voor het eerst hoorde, dacht ik echt dat het…

Tajine met witlof en geen kip

12 jaar ago

Eén van de betere experimenten wil ik je niet onthouden. Een tajine met witlof (jaja), zoete- en gewone aardappel en…

Venkelgratin

12 jaar ago

Venkel is niet ieders favoriete groente vanwege de anijsachtige smaak. Daar moet je van houden. Zelf heb ik het ook…

Romanesco – Gaudi’s Bloemkool

12 jaar ago

Althans, zo zou je de Romanesco of groene torentjesbloemkool (torentjes en Gaudi gingen goed samen) makkelijk kunnen omschrijven. Echt een…

Pasta Romanesco

12 jaar ago

In de categorie 'schandalig omspringen met eetbare wereldwonderen' is dit Pasta Romanesco recept alvast een goed begin. Even lekker een wonderschone groente…

Aardappelpartjes uit de oven met rozemarijn (makkelijk recept)

12 jaar ago

Aardappelpartjes uit de oven is een eenvoudig bijgerecht en weer eens wat anders dan de gebruikelijke gekookte, gebakken of gepureerde…

Groentekroketjes met knolselderpuree

12 jaar ago

Waarschijnlijk eet men al sinds mensenheugenis knolselderpuree, maar het was gek genoeg de eerste keer voor me. Inmiddels is duidelijk…

Aardse souffleetjes recept (met aardpeer, aardappel en bladerdeeg)

12 jaar ago

Nogal een naam voor iets dat in feite vrij simpel is. Wel een erg geslaagd experiment, al zeg ik het…

Courgettes met paprika-walnotenvulling en tomatensaus

12 jaar ago

Het mag inmiddels duidelijk zijn; als er groenten, pasta of wat dan ook gevuld kunnen worden...dan ben jij bij ons…

Winnaars van de Vegan Awards 2013

12 jaar ago

Geen betere dag dan Wereld Veganismedag om de uitslag van de Vegan Awards bekend te maken. De Nederlandse Vereniging voor…

Aardappel- en broccoliburgers

12 jaar ago

Vers uit de bio-groentemand, deze verrukkelijke aardappel- en broccoliburgers! Om de gestoofde prei niet te vergeten...een heerlijke geur en dito…