Verse chilipeper is – net als cayennepeper – lekker om je gerechten pittiger te maken. Ideaal in pastasaus, Oosterse (kokos) gerechten of soepen en natuurlijk bij chili sin carne. Snijdt de chilipeper in de lengte door en haal de zaadjes er uit. Versnipper de peper en voeg toe aan. 1/4 tot 1/2 is genoeg voor een gerecht, al is dat uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid die je klaarmaakt. Bepaal gewoon zelf hoe pittig je het wil hebben.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…