Net als zovele anderen had ik als kind een afkeer van deze groene mini-kooltjes. Ook als ouder kind stond ik er nog weigerachtig tegenover, maar tegenwoordig heb ik zowaar het punt bereikt dat ze me bijzonder goed smaken. De reden dat veel mensen ze niet lusten is volgens mij omdat men ze te lang laat garen. Dan komt die bewuste en (te) overheersende ‘koolgeur’ namelijk naar boven, en smaken ze enigszins euh…muf.
Gebakken zijn ze echter nog lekkerder en vormen ze een prima bijgerecht. Je kan het quasi overal bij serveren.
Ingrediënten
Bereiding
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…