Sommigen walgen van knoflook maar voor mij persoonlijk is knoflook onmisbaar! Eigenlijk eten wij dagelijks knoflook en verwerken we het in zowat alles wat hartig is.
Knoflook is behalve lekker ook nog eens supergezond. Je kan knoflook heel fijn snipperen, een knoflookpers gebruiken of het simpelweg raspen.
Je stooft het – samen met ui – in warme gerechten. Je kan knoflook ook rauw gebruiken in bijv. pesto.
Een knoflooksausje bij een vegan kebab kan ook bijzonder lekker zijn. Hiervoor maak je veganaise, waarna je een teentje knoflook in uitperst en er een beetje sojaroom aan toevoegt voor extra smeuïgheid.
Er bestaat ook zoiets als zwarte knoflook. Dit is eigenlijk gewone knoflook die gefermenteerd is.
Behalve verse is er ook poeder verkrijgbaar. Knoflookpoeder kopen >>
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…