Eén van de makkelijkste gerechten om het vruchtvlees van een verse kokosnoot in te verwerken is een chutney. Zodra je het vruchtvlees uit de kokosnoot verwijderd hebt (wat mogelijk wel even kan duren), hoef je het alleen nog maar grof te raspen en met de overige ingrediënten te vermengen. Klaar is kees!
Meng er nog wat gekookte rijst bij en je hebt een super zalig bijgerecht. Past prima bij (bijvoorbeeld) een stoofpotje van groenten en kokosmelk (je kan er niet genoeg van krijgen ;), maar evengoed als extra bij een zomers tuinbuffet.
Je kan de chutney zowel warm als koud consumeren. Beiden even lekker.
Smakelijk!
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…