Peterselie is een keukenkruid dat meestal vers wordt gebruikt. Je kan het makkelijk zelf kweken of in potjes kopen in de supermarkt. Peterselie is in veel gerechten toepasbaar zoals salades, soep, stoofpotjes, aardappelbereidingen, …
Je voegt verse peterselie op het einde toe, dus vooral niet laten meekoken omdat het dan aan smaak (en kleur) verliest.
Wil je graag kruidenboter eten? Dan kan je bijv. sojamargarine nemen en hierin knoflook en fijngesnipperde peterselie toevoegen. Even oprollen in folie en afkoelen in de koelkast. Et voilà! 🙂
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…