Plantaardig ijsplezier – reacties op het e-book

Plantaardig ijsplezier

In het e-book Plantaardig IJsplezier ontdek je hoe je zelf de heerlijkste vegan ijsjes kan maken. Om lekker thuis van te genieten én om te delen met vrienden en familie. Ook met degenen die anders wel gewoon roomijs eten. Ze zullen het verschil niet eens merken!

>> Bestel het e-book

Heb je het e-book Plantaardig IJsplezier?

Wij zouden het zeer leuk vinden als je hieronder je reactie achterlaat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

11 reacties

 1. Besten,
  Wat is het verschil tussen maizena en maizena plus. Ik gebruik nu gewone maizena maar kan in de Nederlandse supermarkten geen maizena plus vinden.
  Gr. Kees

  1. Ik denk dat dat dezelfde is, sommige versie van maizena bevatten melk vandaar. Maar je kan ook een ander merk maiszetmeel gebruiken als je dat wil.

 2. Helemaal geweldig, deze plantaardige ijsjes. Heb alleen nog cocos-ijs gemaakt en die waren super-top. Eindelijk een lekker ijsje wat we zelf kunnen maken, waardoor er ook positieve energieën in zitten, fantastisch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. We hebben nog enkel vanille en chocolade geprobeerd en het is super lekker!! Zeker een aanrader. Gemakkelijke recepten met in de inleiding bruikbare tips om het ijs vanaf de eerste keer goed te krijgen.

 4. Prima basis om mee te starten. Jammer dat veel vloeistoffen in ml zijn aangegeven ipv gram. Dat maakt het eenvoudiger om nauwkeurig af te wegen.

 5. Heb toch al verschillende ijsjes gemaakt maar tijdens het maken van de basis toch al een en ander aangepast. Kon hier in de regio geen maizena plus kopen dus heb een “gewone” maizena van 100 % maismeel en het lukt goed. Helaas had de lokale winkel ook de sojaroom uit het assortiment gehaald maar 10 km verderop is hij wel verkrijgbaar 😉 Ga zeker nog verder met het uitproberen van de recepten maar moet ook opletten dat de weegschaal vriendelijk blijft 🙂

 6. Het ijs smaakt superlekker. Ideaal voor onze zoon die geen koemelk of sojamelk mag drinken. Alternatieven met kokosmelk prima gelukt, alsook de sorbet. Nu nog even uitproberen met rijstmelk!

 7. Een succes dat boek. Eenvoudige maar lekkere recepten. Ben nog op zoek naar een goede keuken robot. De room heb ik ondertussen gevonden. Dank je wel aan de schrijvers om deze melkvrije bereidingen met ons te delen.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties