Ontdek Hoe Je Zelf De Heerlijkste Zuivelvrije,
100% Plantaardige Desserts Kan Maken
Afzender: Stijn De Kock
Hoi
Ik ben Stijn De Kock, een fan van lekker eten en lekker koken. En dat allemaal met louter plantaardige ingrediënten!
Je zal in mijn recepten geen spoortje vlees, vis of zuivel terugvinden, omdat ik zelf – en vele anderen met mij – vind dat we daar niet helemaal verantwoord mee omgaan, het sowieso een stuk gezonder en duurzamer is, en – héél groot pluspunt – het ook helemaal geen vereiste is om lekker te kunnen tafelen.
Sterker nog: je keuken gaat er met sprongen op vooruit als het over smaak en creativiteit gaat. Je ontdekt nieuwe smaken en texturen, er is meer variatie en het is bovendien helemaal niet moeilijk.
Verschillende redenen
JJe hebt ongetwijfeld je eigen redenen om vlees, vis en/of zuivel te mijden. Behalve uit ethische overwegingen is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat je geen zuivel zoals melk, kaas of yoghurt kan verdragen. Dat je lactose-intolerant bent (wat ook helemaal niet zo vreemd is) en je vaak het gevoel hebt dat je veel moet missen. Zeker tijdens feestjes en helemaal wat desserts betreft!
Fruitsalade syndroom
Een 100% plantaardige maaltijd op de kop tikken, is in een regulier restaurant doorgaans geen eenvoudige opgave. Al moet gezegd dat de meesten wel ‘moeite’ voor je willen doen. Vaak is de maaltijd echter vrij fantasieloos en krijg je – eenmaal bij het dessert aangekomen – te maken met wat ik gekscherend het ‘fruitsalade syndroom’ noem. Schijnbaar het enige dessert dat een veganist of de lactose-intolerante medemens zou kunnen eten.
Fruitsalade (niets mis mee overigens) is heus niet de enige plantaardige oplossing. Er zijn zoveel manieren op de plantenetende/melkvermijdende zoetebek te verwennen, dat het bijna een misdaad is die niet met de wereld te delen. Het idee dat je volop eieren, room en melk nodig hebt om een lekker dessert te maken is zo voorbijgestreefd als de telefoon met kiesschijf.
Het is tijd om de mythe te lijf te gaan
Allergie of bewuste keuze
Het hebben van een allergie en/of het maken van een bewuste keuze mag natuurlijk geen belemmering zijn om eens lekker zoet te zondigen. En dat is het ook niet! Er zijn zoveel opties, zoveel smaken, zoveel plantaardige lekkernijen,...je hoeft helemaal niks te missen.
Snak je soms naar een heerlijk dessert waar je zonder gewetensbezwaren (of darmklachten) je tanden in kan zetten? En waarvan je dacht dat je die simpelweg nooit meer zou kunnen eten? Wil je opnieuw – of op z’n minst wat vaker – kunnen genieten van een heerlijk 100% plantaardig dessert?
Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?
Dan heb ik goed nieuws voor je…
No-milky-way – 100% plantaardige desserts
Mijn e-book (met geweldige titel toch?) neemt je mee naar de nog deels onontdekte wereld van plantaardige en zuivelvrije desserts.
No-milky-way is een ontdekkingstocht die voorgoed een einde zal maken aan de heerschappij van de fruitsalade!
Wat valt er te ontdekken?
- Meer dan 60 overheerlijke en 100% plantaardige dessert recepten. Vrij van melk, room, kaas en eieren!
- Zoete verleidingen voor allerlei gelegenheden. Voor bij de koffie, feestjes, feestdagen,…
- Allerlei toppings, sauzen, cakes, koekjes en crumbles
- Chocoladedesserts voor de echte chocolade-junkie!
- Desserts met fruit (behalve fruitsalade
- Desserts die je kan frituren!
- Hoe je effectief eieren, room en melk kan vervangen (en waarom je ze eigenlijk niet nodig hebt)
- Hoe je dus zonder eieren pannenkoeken en sabayon kan bereiden
-
Hoe je ook witte chocolademousse kan maken
-
Hoe je jelly zonder gelatine kan maken
-
Welke kruiden je desserts kunnen verrijken
-
Hoe je desserts mooi kan presenteren
-
Welke combinaties je kan maken
-
Hoe je (desgewenst) suiker kan vervangen door andere zoetstoffen
-
Welke materialen je zeker nodig hebt
-
Hoe je ‘kaviaar’ van fruit’ kan maken
-
…
No-milky-way is een prachtig vormgegeven digitaal e-book dat je smaakpapillen zwaar tevreden zal stellen.
No-milky-way is geschikt voor:
-
Vegetariërs en veganisten die de wereld van de plantaardige desserts graag willen ontdekken (en beleven
-
Personen met lactose-intolerantie, koemelk- of zuivelallergie, die graag weer willen genieten van een heerlijk dessert!
-
Levensgenieters en zoetekauwen in het algemeen
-
Wie het langzaamaan wel eens met wat minder dierlijke producten wil gaan doen.
-
Chef-koks en restaurantuitbaters die meer know-how willen voor hun klanten (en het met de fruitsalade wel gehad hebben)
-
Zij die hun familie, vrienden, partner willen verrassen (of het aan hen cadeau wil geven als ‘stiekeme hint’
-
Ontembare chocolade junkies!
- …
No-milky-way is NIET geschikt voor:
-
Personen die op zoek zijn naar suikervrije desserts (al worden er wel alternatieven aangereikt)
-
Zij die (toekomst)plannen hebben om te vermageren (tenzij je je kan houden aan de instructie in het e-book: snoep verstandig, snoep met mate!)
- Wie liever fruitsalades eet (grijns)
Speciale Bonus!
No-milky-way is NU verkrijgbaar als download voor slechts €17. Bovendien kan je dan ook gratis een afzonderlijke pdf downloaden met daarin enkel de recepten (ingrediënten en bereiding) van elk dessert. Die kan je eenvoudig uitprinten zonder al te veel inkt te verspillen aan foto’s en kleuren.
No-Milky-Way
- Meer dan zestig 100% plantaardige dessert recepten
-
Inspiratie voor alle gelegenheden (bij de koffie, feestjes, feestdagen,…)
-
Uitstekend geschikt voor personen met een zuivel-allergie, veggies en vegans en liefhebbers van desserts in het algemeen.
-
Methodes en trucs om eieren, room, melk en gelatine met succes te vervangen
-
Verschillende praktische tips
-
Eenvoudig te bereiden desserts
-
Zelf ‘kaviaar van fruit’ maken
BONUS: gratis printbare en inktbesparende versie (direct na betaling)
Nog niet overtuigd?
Hier enkele reacties op mijn boek ‘No-Milky-Way’
“Ik heb het gisteren gelijk aangeschaft. Fantastisch boek!”
“Ik heb deze middag voor de visite de chocoladecake gemaakt. ERG LEKKER!”
Sonja Verdoodt
Dit was eigenlijk mijn eerst gemaakte recept uit no-milky-way. Toen ik de ‘moelleux’ in het boek zag staan, wist ik dat ik ‘m voor Moederdag zou gaan maken. 1,5 Jaar geleden had ze een moelleux gegeten en had het er nog altijd over. Ooit zou ik ‘m veganizeren…. Toen kwam no-milky-way! Ze heeft gesmuld
Eef Jutte
” Het boek is “waaw”: verrassende recepten, mooie lay out en leuk geschreven. Zeer blij dat er veel bessen in gebruikt worden, want die hebben we in de zomer volop in onze tuin. Super!!”
Els Van Assche