Plantforce omega 3 review

Plantforce omega 3 - review

Vorig jaar testte ik de Plantforce Synergie protein en magnesium uit. Nu kreeg ik een potje Plantforce omega 3 toegestuurd om eens uit te proberen. In deze review kom je erachter af dit een goed vegan supplement is.

Plantforce is een submerk van Third Wave Nutrition uit Denemarken. In grote stalen tanks kweekt men met fermentatietechnologie deze algen van hoogwaardige kwaliteit. Hieruit halen ze de omega 3 olie. Het gebeurd dus op een dier- en milieuvriendelijke manier.

Het potje is al fleurig van kleur en geen grauw ding. Op zicht doet dat er niet toe, maar ik vind het wel leuk. 

Wat zit er in Plantforce omega 3?

Een potje bevat 120 softgels. Per dag neem je er 2 voor kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen. Je komt dus met een potje 60 dagen, ca 2 maanden toe. Dat is al heel makkelijk aangezien de meeste supplementen voor 1 maand zijn.

Je kan het bij de maaltijd nemen, maar dat hoeft niet per se.

Wat zit er in één dagdosis (2 supplementen)?
600 mg algenolie en 1200 mg omega 3. Het bevat een combinatie van DHA (440 mg), EPA (160 mg) en andere omega 3 vetzuren (50 mg).

Sommige supplementen hebben enkel EPA, dus heel goed dat deze de beide heeft. Bovendien is de dosis ook heel hoog in vergelijking met andere.

Plantforce omega 3 ingrediënten

Ingrediënten

Algenolie van Schizochytrium sp-algen, anti-oxidanten (gemengde tocoferolen, rozemarijnextract, ascorbylpalmitaat), plantaardige softgel: gemodificeerd maiszetmeel, glycerol, carrageen (verdikkingsmiddel), natriumcarbonaat.

De softgels bevatten geen zware metalen.

Op het potje staat dat de DHA bijdrage aan normale werking van de hersenfuncties en zicht. De EPA en DHA zorgen voor een normaal functioneren van het hart.

Plantforce softgels omega 3

Wat kost Plantforce omega 3?

1 potje kost €27,95 en daar kom je dus 2 maanden mee toe. Of een maand als je met 2 personen in je gezin dit supplement gebruikt. Je betaalt dus net geen €14 per maand. Wil je het voor een langere tijd gebruiken, dan kan je meerdere potjes in één keer bestellen. Je doet er dan ook een voordeel mee want je krijgt vanaf 2 potjes al 2% korting. Bij 3 potjes is dat 4% en bij 4 potjes 7%.

Het potje dat ik ontvangen hebt blijft nog goed tot oktober 2023. Dus meerdere potjes in één keer aanschaffen is geen probleem qua houdbaarheid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties

 • Ook lezen?

  De online drogist review

  De online drogist review

  In deze review deel ik je mijn ervaring met De online drogist en vertel ik je meer over deze online shop en wat ik er

  Plantforce omega 3

  Glazen potjes
  EPA & DHA
  Vegan

  Plantforce omega 3

  Glazen potjes
  EPA & DHA
  Vegan