Vegan chocolade bonbons van chocoladebezorgd

Laatst geüpdatet:
Vegan bonbons en kerstchocolade bij Chocoladebezorgd

Een guilty pleasure voor jezelf of een attent cadeautje voor jouw partner, familie, vrienden of werkmakkers? De vegan chocolade bonbons van chocoladebezorgd zijn zeker en vast een schot in de roos.

Chocoladebezorgd goes vegan, en dat kunnen we alleen maar toejuichen, want zeg nu zelf wat is er beter dan een lekker stukje overheerlijke vegan chocolade?

Vegan chocolade bonbons van chocoladebezorgd

De chocolatiers van chocoladebezorgd zijn er in geslaagd 5 verschillende vegan bonbons te creëren die niet alleen een streling voor het oog zijn maar ook ongelooflijk lekker zijn. Dit hebben ze te danken aan de 100% verse ingrediënten die ze daarvoor gebruiken.

Deze verse en natuurlijke ingrediënten werden omgetoverd tot 5 overheerlijke chocolade bonbons met de volgende smaken:

  • Koffie
  • Kers & rode peper
  • Kokos & basilicum
  • Passievrucht & mango
  • Pinda 
Vegan bonbons chocoladebezorgd

Lactose- en glutenvrij, volledig vegan en zelfs alcoholvrij, dat wil zeggen dat haast iedereen van deze vegan chocolade bonbons kan (mee-)genieten. Enkel mensen met een pinda-allergie moeten even goed opletten en de pinda bonbon links laten liggen.

Een proefpakketje met de 5 vegan bonbons of meteen een voordelig assortiment van 10, 15, 24 of zelfs 35 stuks? Het kan allemaal. Het is zelfs mogelijk om jouw cadeautje helemaal zelf samen te stellen. Hierbij is het wel belangrijk dat je enkel de bonbons met het groene blaadje in jouw doosje plaatst, want enkel deze bonbons zijn volledig vegan.

Duurzame en eerlijke bonbons en kerstchocolade

Alle chocoladebonbons, ook de niet vegan en kerstchocolade bonbons, worden allemaal met de hand en van eerlijke Callebaut chocolade gemaakt. Eerlijk? Hoezo dan? De Callebaut chocolade, die oorspronkelijk afkomstig is van West-Afrika wordt gemaakt van 100% duurzame cacao. Dit wil zeggen dat Callebaut deze cacaoboeren steunt en een deel van de opbrengst ook terug naar deze cacaoboeren en hun gemeenschappen gaat. 

Het Cacao Horizons non-profit programma speelt hierin een belangrijke rol. Zij focussen zich op het verbeteren van de leefomstandigheden en helpt de boeren de duurzame landbouw en productiviteit te verbeteren. Ook het beschermen van de natuur en de kinderen is hierbij één van de belangrijkste aandachtspunten.

Haal je dus een doosje bonbons of kerstchocolade van chocoladebezorgd in huis dan doe je niet enkel jezelf, collega’s of je familie een plezier maar draag je ook een steentje bij aan de cacaoboeren en hun gemeenschappen, hun kinderen en de natuur.

Kerstchocolade

Hoewel ze bij chocoladebezorgd ondertussen wel het vegan pad zijn ingeslagen zijn hebben ze ook gewone chocolade bonbons in hun assortiment. De kerstchocolade is daarvan het speerpunt. Niet alleen dankzij de mooie thematische verpakking en luxe uitstraling maar zeker ook door de gekozen smaken. 

Kerstchocolade van chocoladebezorgd

Met heerlijke smaken zoals vanille, framboos en cookiekaramel kan je haast niet anders dan beginnen watertanden. Als veganisten vinden we het zeker jammer dat we hier zelf geen hapje van kunnen nemen. Het eerlijke en duurzame karakter van deze kerstchocolade maakt het echter wel een klein beetje goed… kleine stapjes zijn ook stapjes hé…

Net zoals de vegan bonbons kan je de kerst bonbons in een voorgemaakt doosje van 5, 10 of 15 stuks verkrijgen. Daarnaast kan je ook kiezen voor de kerstboom, waarbij jouw bonbons in de vorm van een kerstboom in de verpakking zitten of kan je zelf een doosje samenstellen. 

Het goede nieuws is, je kan deze ook als vegan kerstpakketje verkrijgen. Bij het bestellen kies je bij het onderdeel “Selectie van smaken”, voor “Vegan (5 smaken)”. Dan zorgen ze er voor dat jouw kerstdoosje enkel de vegan bonbons bevatten.

Verras je collega’s met chocolade bonbons

Je collega’s of medewerkers verrassen met chocolade bonbons is altijd een goed idee! Chocoladebezorgd personaliseert jouw cadeauverpakking met veel plezier. Zo kan je zelf je wikkel ontwerpen en je bedrijfslogo er op laten drukken. 

Ook de Sint gaat totally nuts EN vegan!

Wil je de Sint traditie in ere houden? Dan kan dat ook als je veganist bent. Een chocoladeletter bij Sinterklaas is dan ook een echte must. De totally nuts vegan chocoladeletter maakt het Sinterklaasfeest voor elke veganist pas echt compleet. 

De luxe letter wordt met de hand gemaakt en gedecoreerd met hazelnoten, cashewnoten en pistachenoten. Daarnaast kan je er nog een leuke kaart bij voegen met een leuk sinterklaasgedichtje.

Vegan chocoladeletter van Chocoladebezorgd

Eenvoudig chocolade bonbons bestellen bij chocoladebezorgd

Staat het water je ondertussen al in de mond? Dan kan je nu jouw doosje (vegan) chocolade bonbons of kerstchocolade bestellen. En doe de totally nuts vegan chocolade letter er ook maar meteen bij! 

Wist je trouwens dat wanneer je voor 12 uur jouw bestelling plaats je pakketje nog diezelfde dag verstuurd wordt. Zo hoef jij geen extra dag te wachten op jouw (vegan) chocolade bonbons. Waar wacht je eigenlijk nog op?

Plaats een reactie