Ik hoorde iets van een tropische storm (erg) en een warme nazomer (prima). Meer was er niet nodig om me de ijsmachine weer eens boven te laten halen!
Na het maken ‘Plantaardig IJsplezier‘ had ik wel even m’n buik vol van ijs maar bon…dat ben ik dus blijkbaar al te boven 😉
Ik nam thans het vegan kersenijs recept uit m’n eigen e-book (is dat het toppunt van luiheid? ;)) en gaf er een kleine draai aan. Dat wil zeggen; in tegenstelling tot het recept in het boek, waarin ik de helft van de kersen mix en de andere helft in stukjes toevoeg, heb ik deze keer ALLE kersen door de mixer gehaald.
En zowaar…het resultaat ziet er 10 keer beter uit! De kleur is echt fantastisch, al zeg ik het zelf. En het recept wil ik jullie dan ook niet onthouden.
Tips: koel alvast je ijsmachine in de diepvries. Liefst een nacht op voorhand (minstens). Tenzij je een volautomatische ijsmachine hebt of het ijs met de hand wil bereiden natuurlijk.
Succes en smakelijk!
Mocht je het e-book al hebben dan is dit een leuke variant op het daarin vermelde kersen/amandelijs. En wie nu benieuwd is naar meer recepten; klik hier 😉
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…