Geüpdatet op


Ofwel

  • 1 MyEy Eigeel maken en 1 MyEy Eiwit volgend de instructies. Voeg een beetje zout op en verwarm beide mengsels apart. Laat vervolgens afkoelen zodat de eimengsels steviger worden.

Ofwel

  • Neem 1-1,5 el MyEy Eigeel en klop dit met een vork met 2 el water.
  • Neem 1-1,5 el MyEy Eiwit en klop dit met een vork met 2 el water.

 

Bereiding MyEy spiegelei

Verwarm olijfolie. Doe het eigeel in het midden van de pan en daarrond een grote cirkel met eiwit. Laat bakken en ga zorg met een vork dat het “spiegelei” los in de pan ligt. Strooi er versgemalen zwarte peper over en laat enkele minuten bakken.

Je kan dit bereiden en de volgende dag eten. Verwarm dan het spiegelei, doe er enkele druppeltjes olie over en een beetje bieslook. Wie dacht dat jij nooit nog spiegeleieren kon eten?