De happy pear – recepten voor geluk / David & Stephen Flynn (review)

De Happy Pear - recepten voor geluk - David en Stephen Flynn - review

De ondertitel van De Happy Pear – recepten voor geluk is “Smakelijk en simpel vegan food”. En wie wilt dat nu niet, gerechten die smakelijk en nog eens makkelijk ook zijn.

De Happy Pear – recepten voor geluk

Het boek bevat dan 100 recepten waarvan sommige al binnen een kwartiertje klaar kunnen zijn, andere zijn dan weer diners die wat langer duren maar wel heerlijk zijn of vervangers voor gerechten die je als vleesmaaltijd lekker vond maar nu vegan wilt eten.

De gerechten zijn makkelijk te maken en ook geschikt voor beginnende vegans.

David en Stephen Flynn willen mensen meer groenten laten eten. Bovendien willen ze met dit boek ook nog wat ideetjes mee geen om gelukkiger te worden. 

Het boek is dus onderverdeeld in twee grote delen: “gelukkig eten” en “gelukkig leven”.

In het deel Gelukkig eten, komt het volgende aan bod: basisingrediënten en keukengerei, ontbijtje en brunch, 5 eenvoudige soepen, lunch voor de kleintjes, supersnelle avondmaaltijden, Ik kan niet geloven dat het geen… , fermentastisch, het wachten waard, gezond eten onderweg en zoetigheid.  

In het boek deel over Gelukkig leven, vind je ook een gezondheidsreboot waarbij je een menu voor twee weken krijgt met boodschappenlijstje. Verder gaat er een stuk over plantaardig eten en bekijken ze de basisprincipes van geluk.

Wie zijn David en Stephen Flynn?

David en Stephen Flynn zijn twee broers die uit Ierland komen. Hun doel was om mensen gezonder te maken door veel meer groenten te laten eten. Behalve hun kookboeken en cursussen hebben ze ook de Happy Pear cafés en winkel en een heel assortiment van voedingsproducten zoals pesto, hummus, soepen, salades, maaltijden, burgers, pizza, kiemen, granola en zoete snacks.

Ze hebben sinds hun bestaan in 2004 een hele community opgebouwd.

Heb jij het boek De Happy Pear al? Of ben je er benieuwd naar? Laat dan zeker een reactie achter onderaan deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
  • vegan kookboeken
  • Meest recente berichten

  • Recente reacties