Venkel is niet ieders favoriete groente vanwege de anijsachtige smaak. Daar moet je van houden. Zelf heb ik het ook moeten leren waarderen en dat proces werd me aanzienlijk makkelijker gemaakt met dit recept. Minder anijs – meer venkel, in een heerlijk winterse en ‘roomloos’ romige gratinschotel. Venkel echt niets voor jou? Probeer deze toch maar eens:-)
Zeer lekker met wat quinoa en – eventueel – een hazelnootburger.
Voor 4 personen:
Genoten van de venkel? Like and share!
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…