Wiloco geselecteerd door de jury van de INN’Awards

Wiloco lactosevrije chocolade
Paaseitjes lactosevrij wiloco

Ondertussen zullen er heel wat van jullie al aan het smullen zijn van de heerlijke paaseitjes en –haasjes. Of dat hebben jullie enkele maanden geleden (ook) al gedaan met de sinterklaasfiguren.
Ik ben er in elk geval gek op, en blijkbaar geldt dat voor jullie ook! (De bestellingen vlogen namelijk de deur uit de afgelopen weken)

Lactosevrije, biologische en veganistische chocolade

De eitjes en chocoladefiguren zijn van het merk Wiloco. Het is lactosevrije, biologische en veganistische chocolade gemaakt op basis van kokosbloesemsuiker. Op die manier is het een uitstekend alternatief voor veganisten en mensen die lactose-intolerant zijn. Naast de eitjes en chocoladefiguren bestaan er ook blokken chocolade (gewone witte, bruine en zwart alsook witte, bruine en zwart met praliné vulling). Zeker ook de moeite om eens te proberen!
>> Klik hier om deze chocolade te bestellen

Wiloco chocolade bruin
Wiloco chocolade wit
Wiloco chocolade puur

Geselecteerd door de jury

Dat deze chocolade zo succesvol is, hebben ze bij onze leverancier Montserrat ook gemerkt. Beter nog, daar kregen ze afgelopen week nog eens bevestiging van!
Hun Wiloco-chocolade behoorde namelijk vorige donderdag tot de laureaten van de INN’Awards. Jaarlijks organiseert het retailmagazine Gondola deze awards om de meest innovatieve producten van het afgelopen jaar, zowel op gebied van food als non-food, te bekronen.
Een plek op het hoogste schavotje zat er voor Montserrat helaas genoeg niet in, maar desondanks toch een puike prestatie om met hun chocolade door de jury gecertificeerd te worden als één van de beste innovaties van het afgelopen jaar. Proficiat Montserrat!

Wiloco Inn'Awards montserat
Inn awards

En de winnaar is…

De 1ste plaats in de food-categorie was weggelegd voor de Insecta wormburger van Damhert. Ik zie velen van jullie toch even denken: een wormburger? Innovatief is het zeker wel, maar wij als veganist zien in wormburgers niet echt een alternatief voor vlees. Maar goed, de discussie of wormen al dan niet een beter alternatief zijn om in de toekomst vlees te vervangen, hebben we in het verleden al eens gehad, dus die laten we nu achterwege. 😉 -> lees hier het blogbericht over de wormburger van enkele maanden terug
Geef mij dan toch maar liever zo een heerlijk stuk vegan chocolade!

Heb jij deze chocolade van Wiloco al geprobeerd? Wat vond je ervan?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties

 • Ook lezen?

  De online drogist review

  De online drogist review

  In deze review deel ik je mijn ervaring met De online drogist en vertel ik je meer over deze online shop en wat ik er

  Download gratis weekmenu

  vegan weekmenu