Een groot voordeel van asperges is dat het zowat overal bij past. Het laat zich prima combineren met andere groenten, pasta, aardappelen, enzovoort.
Ditmaal is pasta en broccoli aan de beurt, vergezeld van een lekker dragonroomsausje!
Als je dit recept sneller wil klaarmaken en je alles tegelijk warm wil serveren, moet je de pasta, broccoli en asperges natuurlijk vrijwel gelijk koken. Ik gaar – bij dit recept – alles achter elkaar in hetzelfde kookvocht. Kost iets meer tijd maar scheelt een boel afwas 😉
Natuurlijk bestaat dan de kans dat je het gerecht terug moet opwarmen. Schandalig genoeg doe ik dat in de microgolfoven (ik weet het, ik weet het).
Maar wat jij wil 🙂
Dragonroomsaus
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…