Beste heetwaterdispenser – ontdek de top 10 van 2023

Beste heetwaterdispenser vergelijk

Ben je van plan om een heetwaterdispenser te kopen, dan is het handig om eerst het een en ander te weten over de heetwaterdispenser. Wat is een heetwaterdispenser eigenlijk? Wat zijn de voordelen van een heetwaterdispenser? Waar moet je op letten bij de aankoop van een heetwaterdispenser?

Hieronder vind je diverse handige vragen met het daarbij behorende antwoord. Daarnaast vind je ook een overzicht met de beste merken heetwaterdispensers. 

IMAGE PRODUCT DETAILS
Meest veelzijdig
kitchenbrothers-heetwaterdispenser
Kitchenbrothers 2,7l
 • Inhoud 2,7 liter
 • BPA-vrij
 • Digitaal display met touch bediening
 • Schoonmaakfunctie
 • Verwijderbare watertank
 • Instelbaar vanaf 50ml
 • 8 standen: 0, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 100 graden
 • Functie voor babyflesje
Beste prijs/kwaliteit
moa-luxe-heetwaterdispenser
Moa Luxe HWD20
 • Inhoud 2,7 liter
 • BPA-vrij
 • Digitaal display
 • Geheugenfunctie
 • Verwijderbare watertank
 • 45-100 graden
 • Functie voor babyflesje
Beste budget
moa-budget-heetwaterdispenser
Moa HWD14
 • Inhoud 2,5 liter
 • BPA-vrij
Beste groot reservoir
proficook-heetwaterdispenser-groot-reservoir
Moulinex Easy Soup
 • Inhoud 4 liter
 • RVS behuizing
 • 5 standen: 55°, 65°, 75°, 85°, 100°C
 • BPA-vrij
 • Instelbare waterhoeveelheid: 100 ml, 200 ml, 300 ml, 400 ml, 500 ml of continue
Award-winner
caso-heetwaterdispenser
Caso
 • Inhoud 2,7 liter
 • Digitaal display
 • Functie voor babyflesje
 • Afneembare watertank
 • 5 volumeselecties
 • 7 temperatuurkeuzes
Beste kleine
domo-my-tea
Domo My tea
 • Inhoud 1,5 liter
 • BPA-vrij

Wat is een heetwaterdispenser?

Een heetwaterdispenser wordt ook wel een energiezuinige waterkoker genoemd. Je kunt met een heetwaterdispenser namelijk alleen de hoeveelheid koken die je nodig hebt voor je kopje koffie of thee.

Bovendien kan een heetwaterdispenser het water ook een stuk sneller koken. Het wordt daarom ook wel een instant waterkoker genoemd. Je kunt de heetwaterdispenser ook vergelijken met een quooker of kokend water kraan, maar de heetwaterdispenser is een stuk goedkoper. 

Werking heetwaterdispenser

Een heetwaterdispenser kookt enkel de hoeveelheid water die je nodig hebt voor 1 kop. Dit gaan om een kop thee, koffie of bouillon. Omdat je enkel de hoeveelheid van een kopje nodig hebt, zal dit een stuk sneller klaar zijn. Dit betekent ook dat een heetwaterdispenser een stuk zuiniger is dan een waterkoker. 

Belangrijke aandachtspunten van een heetwaterdispenser

Er is een ruim aanbod van diverse heetwaterdispensers op de markt. Het is belangrijk om voor een heetwaterdispenser te kiezen die perfect aansluit bij je persoonlijke wensen en behoeften. Hierbij een aantal belangrijke aandachtspunten van een heetwaterdispenser:

Gebruiksgemak

Wanneer je een heetwaterdispenser gaat aanschaffen, wil je natuurlijk een heetwaterdispenser die eenvoudig te gebruiken is. Je schaft de heetwaterdispenser namelijk aan om zo snel mogelijk over een kop heet water te beschikken.

Je kunt de heetwaterdispenser zien als een heet water tap die je natuurlijk zonder moeilijke handleiding wilt gebruiken. Een goede heetwaterdispenser heeft daarom maar een paar knoppen. Een heetwaterdispenser heeft vaak een knop die je kunt indrukken voor het hete water. Deze zelfde knop kun je vaak ook gebruiken voor het stoppen van het geven van water.

Daarnaast heeft een heetwaterdispenser een aantal knoppen waarmee je de gewenste temperatuur kunt instellen. Er zijn namelijk bepaalde theesoorten die op een andere temperatuur dan 100 graden getrokken moeten worden. 

Inhoud van het reservoir

De inhoud van heetwaterdispensers kan verschillen. De meeste modellen heetwaterdispensers hebben een inhoud van 2,5 liter. Een kopje thee is ongeveer 250 milliliter, dus met een heetwaterdispenser met een inhoud van 2,5 liter kun je ongeveer 10 kopjes maken. Houd rekening met je dagelijkse gebruik en baseer daarop je aankoop. 

Vermogen 

Bij de aankoop van een heetwaterdispenser is het ook belangrijk om te kijken naar het vermogen van de heetwaterdispenser. Het vermogen van het apparaat bepaalt grotendeels de snelheid waarmee het water de gewenste temperatuur bereikt. Hoe hoger het vermogen van de heetwaterdispenser, hoe sneller het water gekookt is. Zorg er wel voor dat het stopcontact in je keuken het betreffende vermogen aankan. 

Temperatuurinstelling

Er zijn heetwaterdispensers die over een functie beschikken waarmee je de temperatuur kunt instellen. Ben je een echte theeliefhebber? Dan weet je dat er bepaalde theesoorten zijn die op een andere temperatuur als 100 graden getrokken moeten worden. Kies dan voor een heetwaterdispenser met temperatuurinstellingen.

UV-filter

Er zijn bepaalde heetwaterdispensers die over een UV-filter beschikken. Deze filter zorgt ervoor dat micro-organismen zich niet kunnen vermenigvuldigen in het water. Dit zorgt ervoor dat het water perfect schoon blijft. 

Prijs 

De meeste heetwaterdispensers zijn tussen de €50 en €100 euro. Voor deze prijs kun je over een goede heetwaterdispenser beschikken. Wanneer een heetwaterdispenser duurder is, betekent dit natuurlijk niet meteen dat het model ook beter is.

Is een heetwaterdispenser een stuk duurder, dan mag je verwachten dat de kwaliteit van de materialen een stuk beter is. Verder hebben de duurdere heetwaterdispensers vaak ook uitgebreidere functies, zoals een snellere kooktijd of een grotere waterinhoud. 

Voordelen heetwaterdispenser

Heetwaterdispensers worden steeds populairder en al snel kun je dit apparaat niet meer wegdenken uit de keuken. Dit is zeker geen gekke ontwikkeling, want een heetwaterdispenser heeft vele voordelen.

Heb je enkel een waterkoker op je aanrecht staan? Hieronder kun je de verschillende voordelen van een heetwaterdispenser lezen, waardoor je snel overtuigd zal worden tot de aankoop van een heetwaterdispenser. 

Een heetwaterdispenser kookt razendsnel je water

Het grote voordeel van een heetwaterdispenser is dat het razendsnel je water kan koken. Dit gaat veel sneller dan het koken van water met een fluitketel of een waterkoker. Een heetwaterdispenser hoeft namelijk enkel de hoeveelheid water voor een kopje te koken.

Daarnaast is ook het vermogen van een heetwaterdispenser een stuk hoger dan een gewone waterkoker, waardoor het water binnen no-time kokend heet is. 

Heetwaterdispensers hebben een instelbare temperatuur optie

Een ander groot voordeel van heetwaterdispenser is dat ze vaak een instelbare temperatuur optie hebben. Ook dit is iets wat gewone waterkokers niet hebben. Er zijn namelijk bepaalde theesoorten die op een andere temperatuur dan 100 graden getrokken moeten worden om optimaal te kunnen genieten van de smaak. Ben je een echte theefanaat? Kies dan voor een heetwaterdispenser met een instelbare temperatuur optie. 

Een heetwaterdispenser is een stuk stiller

Een ander groot voordeel van een heetwaterdispenser is dat het apparaat een stuk stiller dan een gewone waterkoker is. Kook je een kopje water, dan zal dit nauwelijks geluid maken. Vanwege dit grote voordeel zijn heetwaterdispensers vaak erg populair op kantoor of een thuiskantoor. 

Heetwaterdispenser zijn energiezuinig

Een groot voordeel van heetwaterdispensers is dat een stuk energiezuiniger zijn dan gewone waterkokers. Met een heetwaterdispenser kook je namelijk enkel het water wat je nodig hebt voor een kopje. Je kookt hierdoor veel minder water dan dat je doet met een waterkoker.

In een waterkoker kook je namelijk veel meer water dan dat je eigenlijk nodig hebt en gaat gebruiken. Dit zal je uiteindelijk veel gaan besparen in kosten. Bovendien is dit een stuk beter voor het milieu!

Heetwaterdispensers zijn eenvoudig te bedienen

Het grote voordeel van een heetwaterdispenser is dat het apparaat zeer eenvoudig te bedienen is. Het gebruikersgemak is dan ook een van de meest voorname redenen waarom mensen een heetwaterdispenser koopt. Het apparaat heeft vaak slechts een aantal knoppen. Druk op het knopje om heet water te produceren en zet je kopje eronder. Veel eenvoudiger dan dit wordt het niet! 

Waar moet je op letten bij de aankoop van een heetwaterdispenser

Bij de aankoop van een heetwaterdispenser is het belangrijk om te letten op een aantal punten. Hierdoor weet je zeker dat je zult kiezen voor de beste heetwaterdispenser. 

Gebruiksgemak van de heetwaterdispenser

Bij alle apparaten en voorzieningen in je keuken is gebruiksgemak een belangrijk aandachtspunt. Je wilt met een heetwaterdispenser snel en gemakkelijk een kopje koffie of thee kunnen maken. De mate van gebruiksgemak is dan ook erg belangrijk bij een heetwaterdispenser. 

Materiaal van de heetwaterdispenser

Een heetwaterdispenser zul je een elke dag een aantal keer gebruiken. Het is daarom belangrijk dat de heetwaterdispenser een lange tijd mee zal gaan. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de heetwaterdispenser. Is het materiaal robuust en duurzaam?

Recensies van andere gebruikers

Ga je een heetwaterdispenser online aanschaffen? Dan is het belangrijk om te kijken naar recensies van andere gebruikers. Andere klanten die de betreffende heetwaterdispenser hebben aanschaft, kunnen je goed uitleggen wat de voor- en nadelen van de heetwaterdispenser zijn. Met deze recensies kun je eenvoudig de juiste beslissing maken. 

Heetwaterdispenser onderhoud

Een heetwaterdispenser heeft vrij weinig onderhoud nodig. Het is aan te raden om de heetwaterdispenser eens in de drie maanden goed schoon te maken. Verder is het ook belangrijk om de heetwaterdispenser te ontkalken. Voor het onderhoud van de heetwaterdispenser geldt hetzelfde als voor andere keukenapparaten. 

Beste merken voor een heetwaterdispenser

Op zoek naar de beste heetwaterdispenser? Er is een groot aanbod beschikbaar van diverse heetwaterdispensers waardoor het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Wij helpen je alvast op weg.

Daewoo heetwaterdispenser 

De Daewoo heetwaterdispenser heeft een vermogen van 2200 tot 2600 Watt. Met slechts een druk op de knop geniet je van heet water voor je thee, koffie of soep. Verder heeft de Daewoo heetwaterdispenser een inhoud van 2,5 liter water. Dit betekent dat je aardig lang met deze inhoud kan doen, voordat het bijgevuld moet worden.

Daewoo heetwaterdispenserx

Het water wordt binnen 5 tot 10 seconden voor je verwarmd. Daarna komt het water direct uit de dispenser in je kopje. De Daewoo heetwaterdispenser heeft een drukknop met verschillende functies. Druk je de knop een keer in, dan komt er exact 200 milliliter water uit de dispenser. Druk je de knop twee keer in, dan zal er een constante stroom van heet water uit de dispenser komen. Deze stroom stopt pas wanneer jij de knop opnieuw indrukt. Deze functie is ideaal wanneer je aan het koken bent en een grote hoeveelheid kokend water nodig hebt. 

De Daewoo heetwaterdispenser heeft handige waterniveau-indicatoren aan de zijkant van de watertank. Zo weet je precies hoeveel water er nog in de tank zit. De dispenser heeft ook verlichting die aangeeft of je de tank moet bijvullen of wanneer je het apparaat moet ontkalken.

De Daewoo heetwaterdispenser heeft een plateau met een verstelbaar lekbakje, zodat je meerdere maten bekers op het plateau kan plaatsen. Het lekbakje is eenvoudig schoon te maken.

Deze chique heetwaterdispenser zal zeker niet misstaan in je koken. Het apparaat heeft een mooie zwarte behuizing met details van RVS.  

Moa

Luxe heetwaterdispenser 

Met de Moa luxe heetwaterdispenser heb je binnen een halve minuut een kopje heet water. Deze luxe heetwaterdispenser heeft een moderne touchscreen aan de bovenzijde van het apparaat waar je de gewenste temperatuur kunt instellen.

Moa luxe heetwaterdispenser

De heetwaterdispenser heeft diverse temperatuurinstellingen. Zo kun je de temperatuur van het water instellen tussen de 45 en 100 graden Celsius. Ideaal voor een kopje koffie, soep of thee! Verder kun je ook de hoeveelheid water instellen, wat het apparaat zeer energiezuinig maakt.

De Moa luxe heetwaterdispenser heeft een aantal beveiligingen die ingebouwd zijn. Zo houden de antislipvoetjes het apparaat altijd goed op zijn plek. Verder is er een overhittingsbeveiliging en een droogkookbeveiliging. Dit betekent dat de verwarming van het water direct stopt als er te weinig of geen water in de tank zit. 

De Moa luxe heetwaterdispenser heeft een handige geheugenfunctie, wat het gebruikersgemak nog beter maakt. Ben je dol op een bepaalde thee die je elke ochtend en avond drinkt die op 80 graden getrokken moet worden? Dan kun je dit instellen op de Moa luxe heetwaterdispenser. Met slechts een druk op de knop kun je direct genieten van je kopje thee.

De Moa luxe heetwaterdispenser voegt een een vleugje comfort en luxe toe aan je keuken. Met dit stijlvolle en trendy item geniet je eenvoudig van heet water op elk moment van de dag. 

Budget heetwaterdispenser

Het merk Moa heeft ook een budget heetwaterdispenser. Met deze uitstekende heetwaterdispenser heb je met een simpele druk op de knop binnen 30 seconden een kopje kokend water. De waterdispenser heeft een inhoud van 2,5 liter en een vermogen van 2400 Watt.

MOA budget heetwaterdispenser

De Mao Budget heetwaterdispenser is ideaal om een kopje thee of soep mee te maken. Daarnaast is het ook het ideale hulpmiddel tijdens het koken. Kook het water van je pasta of rijst eenvoudig, snel en energiezuinig met de Moa Budget heetwaterdispenser. De trendy heetwaterdispenser is een aanwinst voor elk interieur! 

Tomado heetwaterdispenser:

Met de Tomado heetwaterdispenser geniet je direct van een warme kop thee, instant koffie of bouillon. Met slechts een druk op de knop geniet je binnen een paar seconden van heet water. De heetwaterdispenser van Tomado heeft een inhoud van 2,5 liter. Met een paar eenvoudige knoppen kun je ervoor kiezen om continu heet water te krijgen of eenmalig de 200 milliliter, ideaal voor een kopje!

Tomado heetwaterdispenser

De heetwaterdispenser heeft ook een uitneembare waterfilter die geurstoffen en kalk vermindert. Zet je de Tomado heetwaterdispenser in de standby-stand, gebruikt het apparaat geen energie. De heetwaterdispenser heeft een vermogen van 2600 Watt en een afneembare lekbakje, wat het onderhoud van het apparaat zeer eenvoudig maakt. 

Caso heetwaterdispenser

De Caso heetwaterdispenser is perfect voor het bereiden van oplosbare koffie, thee en babyvoeding. Met het gebruik van de heetwaterdispenser zul je veel tijd besparen. Het warme water komt namelijk binnen enkele seconden uit het apparaat dankzij het krachtige vermogen van 2600 Watt.

Caso heetwaterdispenser

De Caso heetwaterdispenser heeft 8 verschillende hoeveelheden, zodat je altijd precies kunt instellen hoeveel water je precies nodig hebt. Dit betekent dat je energiezuinig gebruik kunt maken van de heetwaterdispenser.

Verder heeft het apparaat ook 7 verschillende temperatuurinstellingen. Ideaal als je een echte theeliefhebber bent of voor het maken van babyvoeding!

KItchenbrothers

Deze heetwaterdispenser van Kitchenbrothers is één van de meest veelzijdige toestellen van het moment. De dispenser heeft een inhoud van 2,7 liter en een verwijderbare watertank. De waterkan is gemaakt van RVS en kunststof. Deze machine is daarnaast BPA-vrij en beschikt over een anti calcium filter.

Kitchenbrothers heetwaterdispenser

De Kitchenbrothers heetwaterdispenser is eenvoudig te bedienen met het duidelijke en digitale touchscreen. Dit toestel heeft bovendien een schoonmaakfunctie en een functie voor een babyflesje.

De dispenser heeft 8 verschillende in te stellen temperaturen: 0, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 100 graden. Qua volume kan je starten vanaf 50ml tot maximaal 400ml. Dankzij het grote reservoir kan je tot 13 koppen thee zetten met 1 volle watertank.

Wanneer het apparaat niet in werking is wordt de lock-functie automatisch ingeschakeld. Deze heetwaterdispenser is dus ook erg veilig en past bovendien dankzij het mooie design in haast elke keuken of interieur.

Proficook

Heetwaterdispenser met groot reservoir 

De Proficook heetwaterdispenser levert binnen slechts 5 seconden kokend heet water. Het apparaat heeft een RVS behuizing en een groot watertank van 4 liter.

Proficook heetwaterdispenser met groot reservoir 

Verder heeft de heetwaterdispenser 5 verschillende temperatuurstanden en 5 verschillende hoeveelheden. De Proficook heetwaterdispenser met groot reservoir heeft verder een handige LED-display en een inzetstuk voor kleine kopjes. 

Proficook Budget

Proficook heeft ook een heetwaterdispenser budget model. Dit apparaat heeft een inhoud van 2,2 liter. Binnen een paar seconden kun je al genieten van een hete kop thee of soep. Deze heetwaterdispenser heeft ook diverse hoeveelheid- en temperatuurstanden die je zelf kunt instellen.

proficook heetwaterdispenser

De Proficook heetwaterdispenser heeft en vulcontainer aan de achterzijde, deze kun je eenvoudig aanvullen onder kraan. 

H. Koening

De heetwaterdispenser van H. Koening is de perfecte heetwaterdispenser voor thuis en op kantoor. De heetwaterdispenser geeft kokend heet water af met slechts een simpele druk op de knop.

H. Koenig heetwaterdispenser

Daarnaast beschikt deze heetwaterdispenser ook hoeveelheid- en temperatuurinstellingen. Wil je een kopje thee van 200 milliliter met water van 80 graden? Dan is dit binnen enkele seconden voldaan! De H. Koening heetwaterdispenser heeft ook een non-stop functie, wat erg handig is wanneer je een grotere hoeveelheid water nodig hebt bij het koken.

De heetwaterdispenser heeft een capaciteit van 2,3 liter en is voorzien van een digitale display. Hier kun je de gewenste temperatuur instellen en bekijken. Verder heeft de heetwaterdispenser een antikalkfilter, zodat het water altijd van de beste kwaliteit is.

Nedis heetwaterdispenser:

Met behulp van de trendy Nedis heetwaterdispenser geniet je binnen enkele seconden van heet water. De heetwaterdispenser heeft vijf verschillende volume selecties en zeven verschillende temperaturen, zodat je zelf volledige controle hebt over het gebruik. De heetwaterdispenser heeft een handige sensor display waar je alles eenvoudig zelf kunt instellen.

Nedis warmwaterdispenser

Heb je de heetwaterdispenser nodig voor het maken van babyvoeding, dan is de Nedis heetwaterdispenser echt iets voor jou! Het apparaat heeft namelijk een snelkeuzeknop voor het bereiden van babyvoeding van 40 graden.

Is de dispenser leeg, dan kun je deze eenvoudig aanvullen op het reservoir. Ook de lekbak is afneembaar, zodat je deze zelf makkelijk kunt reinigen. De Nedis heetwaterdispenser geeft je een waarschuwing als het water bijna op is of wanneer er kalkaanslag is ontstaan.

Inventum heetwaterdispenser:

Met de heetwaterdispenser van Inventum hoef je niet langer te wachten tot het water kookt. Binnen enkele seconden stroomt het warme water al uit het apparaat voor je kopje thee, instant koffie of bouillon.

Inventum heetwaterdispenser

Het apparaat heeft een reservoir van 2,2 liter en je kunt zelf de gewenste temperatuur instellen. Zo kun je kiezen voor een temperatuur van 20 tot 100 graden. De Inventum heetwaterdispenser heeft een uitneembare antikalkfilter en een afneembaar reservoir, zodat je het zelf eenvoudig kunt bijvullen met water. 

Veelgestelde vragen over een heetwaterdispenser

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de heetwaterdispenser? Hierbij een aantal veelgestelde vragen en het antwoord op deze vragen. 

Is een heetwaterdispenser een zuinig apparaat?

Een heetwaterdispenser is een energiezuinig apparaat, zeker in vergelijking met een gewone waterkoker. Een heetwaterdispenser warmt namelijk enkel de hoeveelheid van een kopje op. Met een waterkoker kook je altijd meer dan dat je eigenlijk nodig hebt en gaat gebruiken. Met een heetwaterdispenser is dit niet het geval.

Wat kost een heetwaterdispenser?

Het aanbod van diverse heetwaterdispensers is groot en daarmee ook de prijsklassen. Een heetwaterdispenser kost ongeveer tussen de 50 en 100 euro, maar er zijn ook duurdere exemplaren. De prijs is afhankelijk van de grootte van het reservoir, de verschillende functies en het materiaal.

Hoe ontkalk je een heetwaterdispenser?

Er zijn heetwaterdispensers die over een antikalkfilter beschikken. Deze filter verwijdert automatisch de kalk in het water wat erg handig is.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je de heetwaterdispenser ook eenvoudig zelf ontkalken. Voeg een scheutje azijn toe aan het water in de heetwaterdispenser. Vervolgens kun je de heetwaterdispenser aanzetten op 100 graden. Doe dit drie keer. Daarna is het belangrijk om schoon water in het reservoir te doen en de heetwaterdispenser een aantal keer goed door te spoelen voor het volgende gebruik.

Hoe werkt een heetwaterdispenser?

Een heetwaterdispenser kookt enkel de hoeveelheid water die je nodig hebt. Wil je graag een kopje thee zetten van 200 milliliter, dan kookt de heetwaterdispenser enkel deze hoeveelheid. Binnen enkele seconden zal dit water al uit de dispenser in je kopje stromen.

Hoe groot is het reservoir van een heetwaterdispenser?

De inhoud van het reservoir van heetwaterdispenser verschilt. Dit kan om 2 tot 4 liter gaan. De meeste heetwaterdispensers hebben een reservoir met een inhoud van 2,5 liter. Dit is ideaal, want daar kun je ongeveer 12 kopjes thee uit halen voordat je het reservoir moet bijvullen.

Heetwaterdispenser vergelijken

MerkTypeLiterDisplayVolumeTemperatuurWarmBPA vrijGeheugenfunctieWatertank afneembaarFilterExtra
MAOLuxe2,7x45-100 graden – instelbaarxxxmelkfunctie voor babyvoeding
DaewooDSKWK40AT2,5200 ml of continue100 graden5-10 sec.xx
MOAHWD142,5x
TomadoTWD2501B2,5200 ml of continue10x
CasoHW6602,7x100, 150, 200, 250, 300, 350, 400 ml40, 50, 60, 70, 80, 90, 100xxmelkfunctie voor babyvoeding
KitchenbrothersKB7542,7x50-400ml40, 50, 60, 70, 80, 90, 100xxxmelkfunctie voor babyvoeding
ProficookHWS 11454x100, 200, 300,400, 500, continue55, 64, 75, 85, 100 graden5 sec.x
ProficookHWS 11682,245-100 graden – instelbaar3secxx
H. KoenigDWAT 8002,2x100-300 of continue45-100 graden of kamertemperatuur – instelbaarxxx
NedisKAWD300FBK2,7x100 ml – 2,7 lVanaf 40 graden8 sec.?xoptioneelmelkfunctie voor babyvoeding
InventumHWD7222,220 – 100 gradenx
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Eén reactie

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties

 • Ook lezen?

  Meest veelzijdig

  Inhoud 2,7 liter
  BPA-vrij
  Digitaal display met touch bediening
  Schoonmaakfunctie
  Verwijderbare watertank
  Instelbaar vanaf 50ml
  8 standen: 0, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 100 graden
  Functie voor babyflesje

  Download gratis weekmenu

  vegan weekmenu