Als er brood of broodjes gebakken moeten worden, of als er deeg in het algemeen aan te pas komt, is het meestal vrouwlief die de honneurs waarneemt. Dat – en het maken van spaghettisaus – is iets wat je gerust aan haar kan overlaten. Er valt dan helemaal niets aan te verbeteren.
Om vage redenen ben ik zelf niet zo gek op het kneden van deeg en ander ‘bloemig’ gedoe. Behalve als het voor nagerechten is…waarschijnlijk een kronkel;-)
Haar broodjes zijn dus geweldig en de chia zaadjes maken het helemaal af. Ze zijn bovendien super gezond!
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Ziet er heerlijk uit, ga ik zeker eens proberen!!
Ik veronderstel dat je deze broodjes ook met tarwe of spelt kunt maken? Ze zien er wel lekker uit!
Dag Sonja, ik maak ze vaak met tarwe of spelt. Neem dan wel 350ml water i.p.v. 400ml en doe meestal bij de bloem nog wat zonnebloempitten, vind ik er lekker bij. Bij rogge doe ik dat niet omdat het anders te zwaar wordt.