Nog een lekkere spread voor op de boterham. Deze keer een erwtenspread gecombineerd met gebakken tempeh en komkommer. Normaal vind ik het lekker met wat scheuten bij, maar deze waren momenteel niet te vinden in de winkel.
De erwtenspread is vrij dun waardoor deze niet enkel als spread gebruikt kan worden, maar ook als dip voor groenten of als saus. Bijvoorbeeld op een salade of met pasta.
Op zoek naar meer inspiratie voor op de boterham, dan vind je in ons kookboek No Milky Way 2 – vegan lunch nog andere lekkere spreads. Bovendien staat het boek vol met recepten voor als je graag eens afwisselt.
Laat me zeker weten wat je van dit recept vindt. Dat kan onderaan deze pagina in een reactie.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…