Een lekker voedzame groenteschotel met een exotisch tintje (nou ja, enkel de kokos:-) Ik heb witte rijst gebruikt omdat die a) mooi kleurt met wat kurkuma erbij en b) nu eenmaal nog in de kast stond. Maar natuurlijk is volle graanrijst een stuk gezonder voor je. Soooorrryyy!
Wat zit er in de pot?
Wat te doen:
Zoals gezegd meng ik zelf nog een eetlepel kurkuma onder de rijst voor een exquise, tongstrelende, topchef-waardige…euh…gele kleur (ziet er gewoon lekker uit dus). En zoals je op de foto kan zien ben ik ook verzot op ’torentjes’ maken. Dat is vast een kronkel in de voorste hersenkwab maar ook hier weer…looks good huh?;-)
* voor de aubergines en courgettes is het handig als je een grote wokpan gebruikt. D.w.z.: als je er één hebt. Bakt heel gelijkmatig zo.
Smakelijk!
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…