Healthboost Green Juice van Natuurlijk Presteren getest (review 2022)

Natuurlijk Presteren Healthboost Green Juice review

Natuurlijke voedingssupplementen met een wetenschappelijke basis ontwikkeld door een biochemicus, dat kan alleen maar goed zijn, toch? Wij kregen van Jochum Smid, de oprichter van Natuurlijkpresteren.nl de vraag of we hun Healthboost Green Juice een keertje wilden testen. Uiteraard waren wij daar wel voor te vinden. Wat we van de Healthboost Green Juice van Natuuurlijk Presteren vonden ontdek je in deze review.

Wat is Natuurlijk Presteren?

In zijn zoektocht naar een natuurlijk en veilig alternatief voor tal van synthetische medicijnen en illegale middelen (met de nodige bijwerkingen) kwam Jochum Smid, afgestudeerd als biochemicus en oprichter van Natuurlijk Presteren, van een kale reis terug.

Nog tijdens zijn studie ging hij dan maar zelf op zoek naar zulk alternatief. Hij bedacht een natuurlijk en veilig alternatief voor de illegale middelen die hij zijn medestudenten steevast zag gebruiken, de rest is geschiedenis.

Ondertussen vind je in de webshop van Natuurlijk Presteren meer dan 20 natuurlijke voedingssupplementen in verschillende categorieën. Let wel op, niet alle producten zijn vegan. Hier vind je het overzicht welke vegan zijn.

Je kan bij Natuurlijkpresteren.nl terecht voor natuurlijke producten die je concentratie bevorderen of je helpen bij het afslanken. Daarnaast vind je er ook supplementen die bijdragen aan jouw gemoedstoestand, botten en gewrichten of de stoelgang en spijsvertering bevorderen.

In die laatste categorie zit de Healthboost Green Juice die wij hebben getest. Uiteraard heeft deze Green Juice van Natuurlijk Presteren nog vele andere voordelen.

Ontdek de Healthboost Green Juice van Natuurlijkpresteren

De Healthboost Green Juice is een Superfood mix in poedervorm die je simpelweg met water kan mengen. Het Green Juice poeder bevat meer dan 35 soorten groenten en fruit en zorgt voor je dagelijkse portie vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze Healthboost is gezoet met Stevia en is volledig plantaardig. Een volledige pot bevat 300 gr Green Juice poeder waarvan je 30 tot 60 Green Juices kan maken.

Healthboost greenjuice van natuurlijk presteren

Wat zijn de ingrediënten van de Healthboost Green Juice?

Om deze Green Juice te bereiden voeg je 1 schepje van 5 tot 10 gram poeder toe aan 200 ml water. Je kan er ook voor kiezen het poeder te mengen met vruchtensap. Het is dan wel aan te raden voor een gezonde vruchtensap te kiezen in onze ogen. Wij verkiezen om het te mengen met water.

Een half of heel schepje van deze Green Juice bevat de volgende ingrediënten:

Verschillende Superfoods:

 • Tarwegras (De Nr 1 Superfood)
 • Acerola (met natuurlijke vitamine C)
 • Chlorella & Spirulina (Superfood algen)
 • Druivenpit
 • Groene Thee

Het Tarwegras in deze Healthboost Green Juice is misschien wel het belangrijkste ingrediënt. Dit nr 1 superfood is rijk aan vezels, mineralen, vitaminen en bevat daarnaast erg sterke antioxidanten. Deze antioxidanten zijn heel erg belangrijk want ze beschermen onze cellen en het DNA tegen schadelijke stoffen.

De natuurlijke Vitamine C die afkomstig is uit de suprfood Acerola zorgt voor de activatie van de natuurlijke energie in het lichaam. Groene thee bevordert op zijn beurt de spijvertering en heeft een gunstig effect op de hart- en bloedvaten.

Gepatenteerde enzymen en probiotica:

 • Lactospore (topkwaliteit probiotica)
 • Digeszyme

Deze stoffen hebben voornamelijk een positief effect op de werking van darmen en het afbreken van voedingsstoffen waardoor deze op hun beurt optimaal opgenomen kunnen worden.

Natuurlijke vezels:

 • Appelvezel
 • Acacia arabica
 • Tarwegras

Deze vezels stimuleren de darmflora en de onoplosbare vezels worden gebruikt om goede nutriënten aan te maken.

Krachtige extracten:

 • Policosanol
 • Ginseng

Alle bovenstaande ingrediënten hebben een wetenschappelijk onderbouwde werking en ondersteunen zowel het energieniveau als de werking van de darmen en de spijsvertering. Deze Healthboost Green Juice is volledig vrij van allergenen, geschikt voor veganisten en volkomen veilig voor zowel jong als oud.

Wat zijn de voordelen van de Healthboost Green Juice?

Deze Healthboost Green Juice heeft dankzij de vele verschillende ingrediënten verschillende voordelen. Zo bevat deze Green Juice meer dan 35 Superfoods waarvan 25 verschillende soorten groeten en fruit. Eén portie bezorgt je meteen je dagelijkse portie vitaminen en mineralen.

Deze Green Juice bevat slechts 25 kcal per dosering.

Naast je dagelijkse portie vitaminen en mineralen heeft deze Green Juice nog de volgende effecten op je lichaam:

 • Zorgt voor een optimale werking van de darmen en het spijsverteringsstelsel
 • Activeert de natuurlijke energie in je lichaam
 • Beschermt het lichaam tegen schadelijke stoffen

De bovenstaande effecten zijn stuk voor stuk wetenschappelijk onderbouwt en niet zomaar uit de lucht gegrepen. De meer dan 10.000 tevreden en gelukkige klanten kunnen dat zeker en vast staven. Door al dat goeds waren wij uiteraard ook erg benieuwd geworden naar deze Healthboost Green Juice. Hoogtijd om dit groene drankje eens achterover te slaan!

Healthboost green juice poeder van natuurlijkpresteren

Healthboost Green Juice getest

Omdat smaken heel erg kunnen verschillen hebben zowel Elke als ikzelf deze Healthboost Green Juice getest. We waren zelf erg benieuwd omdat onze smaken op vlak van voeding en drankjes vaak mijlenver uit elkaar liggen. Hoewel we hiervoor ook al Green Juice getest hebben die we beiden lekker vonden was het maar de vraag of dat dit keer ook het geval zou zijn…

Eerste indruk

Wat ons allebei meteen opviel nadat we het Green Juice poeder met water gemengd hadden was de donkergroene kleur die deze Healthboost heeft. In tegenstelling tot enkele andere Green Juices die wij reeds getest hebben zag deze er dankzij die mooie kleur erg smakelijk uit.

Ook de textuur was vrij dik al kan je dit natuurlijk wel zelf een beetje aanpassen door bijvoorbeeld maar een half schepje van het poeder te gebruiken.

Qua geur verschilden we dan wel weer een beetje van mening. Ik vond deze Green Juice heel erg naar gras ruiken. Natuurlijk niet helemaal van de pot gerukt aangezien deze Healthboost tarwegras bevat. Elke daarentegen vond de grassige geur dan weer niet zo fel als mij en vond het geheel erg zacht ruiken. Vermoedelijk is dit verschil te wijten aan het feit dat Elke ook wel eens puur tarwagras geproefd heeft. Voor mij was dit ingrediënt echter nieuw.

De smaak

Omdat geur en smaak nogal samenhangen konden we al vermoeden dat we hier ook wat van mening zouden verschillen. Achteraf gezien was dat ook het geval.

Voor mij was het echt wennen aan de smaak, daar deze nieuw voor mij was. De smaak vond ik zeker niet slecht en het smaakte totaal anders dan andere Green Juice die ik eerder getest heb. Ik proefde wel voornamelijk het grassige dat ik ook geroken had.

Aan smaak kan je natuurlijk wennen dus nu we deze Green Juice toch in huis hebben ga ik er zeker nog van drinken.

Elke vond de smaak, net als de geur, wat zachter. Het feit dat deze Green Juice wat dikker van textuur is vond zij een erg groot pluspunt. In de nasmaak vond ze het grassige van het tarwegras en de licht zoete toets van de stevia terugkomen.

Voor Elke was deze Healthboost Green Juice best een schot in de roos terwijl het voor mij toch nog even wennen is aan de specifieke smaak van het tarwegras. Het feit dat deze Green Juice er mooi en fleurig groen uitziet is in elk geval wel een pluspunt en zorgt ervoor dat ik deze zeker nog een kans ga geven.

Dat smaken erg kunnen verschillen is nog maar eens bewezen met deze test. Ben je net als Elke wel gewend aan de ingrediënten van deze Natuurlijkpresteren Green Juice dan ga je dit groene drankje zeker en vast kunnen appreciëren.

Ben je eerder, zoals mezelf, een leek op vlak van grassige ingrediënten dan is deze Green Juice vast en zeker het proberen waard. Zo kom je er meteen achter of zulke Green Juice al dan niet wat voor jou is.

Healthboost Green Juice review & conclusie

Op vlak van smaak zullen Elke en ik vaak van mening verschillen. Wel staan we beide altijd open voor nieuwe dingen en smaken. Deze Green Juice was voor mij persoonlijk een totaal nieuwe smaak waar ik toch even aan zal moeten wennen.

Wat ik natuurlijk wel top vind is het feit dat deze Green Juice op wetenschappelijke basis is ontwikkeld en geen schadelijke of ongezonde stoffen bevat. Ook al is de smaak (nog niet) 100% je ding, je weet dan wel zeker dat je natuurlijk en gezonde ingrediënten in je lichaam stopt. In deze tijden zeker en vast niet onbelangrijk!

De mooie kleur en textuur verraste ons allebei en vonden we een erg groot pluspunt. Een Green Juice die er smakelijk uitziet ga je ook sneller opnieuw drinken dan eentje die wat weg heeft van rioolwater. En geloof me, die zijn er zeker!

Als professionele veganist was Elke natuurlijk al bekend met de smaken van deze Green Juice en het is dan ook niet gek dat ze dit groene drankje wel erg kon appreciëren.

Over de effecten op lange termijn van deze Healthboost kunnen we nog niet zo heel erg veel vertellen al zijn wij als regelmatige Green Juice drinkers wel overtuigd, zeker als veganisten, van het nut van dit soort groene drankjes! Wij zijn beide in elk geval op en top gezond en zitten lekker in ons vel.

Of de smaak ook wat voor jou is kunnen wij natuurlijk niet in jouw plaats bepalen. Ben je echter op zoek naar een Green Juice boordevol Superfoods die jouw natuurlijk energie boost, goed is voor de darmen en spijsvertering en jouw lichaam beschermt tegen schadelijke stoffen, dan kunnen we deze Healthboost Green Juice van Natuurlijkpresteren alleen maar aanraden! De smaak, daar wen je vast wel aan!

Heb jij de Green Juice van Natuurlijkpresteren al geproefd of ben je dat zeker van plan? Laat ons dan zeker weten wat jij van de smaak vond en of deze Green Juice op lange termijn doet wat het beloofd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties

 • Ook lezen?

  De online drogist review

  De online drogist review

  In deze review deel ik je mijn ervaring met De online drogist en vertel ik je meer over deze online shop en wat ik er

  Download gratis weekmenu

  vegan weekmenu