Klassiekers Vegan Style – reacties op het e-book

Klassiekers vegan style>> Download het gratis e-book

Heb je het e-book Klassiekers Vegan Style gelezen?

Ik zou het zeer leuk vinden als je hieronder je reactie achterlaat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

39 reacties

 1. De courgette muffins waren heel lekker. Wel gemaakt met glutenvrije bloem, voor de rest recept gevolgd. Persoonlijk zou ik er de volgende keer meer courgette in doen. Simpel en lekker ! Ook mijn twee dochters vonden het lekker.

 2. Ik heb onlangs de vol-au-vent gemaakt. Ik vind het zo fijn dat ik een veganistisch alternatief heb gevonden voor mijn favoriet gerechtje. Ik ga de overige receptjes sowieso ook een keertje proberen. Dankjewel Stijn voor deze leuke en lekkere inspiratie!

 3. Ik probeerde tot nu toe de stoverij en de vol au vent uit en ben fan van allebei! Het waren twee gerechten die ik nadat ik vegetarisch ging eten af en toe heb gemist, en het is fijn een waardig alternatief te hebben gevonden. Ik heb nu een paar porties in mijn diepvries zitten.

 4. Lijken me lekkere recepten, en fijn dat het gewone en luxere gerechten zijn. Ga er zeker een paar uitproberen als verlangend maar wispelturig veganist

 5. chapeau dat je van onze klassiekers een veganistische variant kan maken. Voor mij is dat echter niet zo nodig omdat ik niet zo van de klassieke smaken houd. Maar voor al diegenen die niet willen geloven dat je mits enige inspanning veganistische kan koken op grootmoeders wijze is dit boek zeker aan te raden.

 6. Bedankt ! Heb het uitgeprint, de vanillepudding al geprobeerd, lekker ! En nu de kersenpudding eens proberen… En de vele anderen recepten…..

 7. Dit is een leuk en goed boek, het maakt de stap naar veganistisch eten een stuk makkelijker. Betekent duidelijk ook dat het niet alleen sla en wortel hoieft te zijn.

 8. Vond dit heel vernieuwend en leerrijk. Heb reeds een paar zaken uitgeprobeerd en met smaak opgegeten. Kook al 31 jaar vegetarisch maar sedert een tijdje veganistisch en nu heb ik er een aantal nieuwe, frisse ideeën bij. Alvast bedankt!

 9. Bedankt voor deze gratis recepten. Ik heb reeds de kaaskroketten en de vol-au-vent gemaakt en beiden goed gelukt en zeeeeer lekker! Heel goede recepten!

 10. Nuja, rauwe witte kool met een streek yogonaise of vegan mayo is een heerlijkheid, vooral op zwaar bruin brood! U ziet maar 🙂
  Heerlijk receptje: witte kool raspen, vers citroensap, bruine of witte suiker en een kleinigheidje rozijntjes en iets mayonaise-achtig. Smul smul smul !! <3

  1. Dank je wel voor het gratis boekje. Het ziet er allemaal heerlijk uit, ook fijn dat je een webshop hebt, gemak voor mij. Ga zeker de recepten maken.

 11. Plus, een ding waar ik mee experimenteer is het feit dat witte kool, gebruikt zoals de kikkererwten in de hummus, een kaas-achtige smaak afgeeft. Rauw smaakt ie wat ‘onder de tong zoutig’, dus wat ik nu probeer te doen is falafels of humus maken van witte kool. Witte kool kroket? Rauw in bolletjes rollen met bindingrediënten of tofu of seitan en paneermeel erover? Eens kijken wat dat geeft? 😉

 12. Stijn, warempel, je brengt ons op leuke ideeën in de keuken!
  EINDELIJK een deftige site die niet te beroerd is om dingen gratis online te zetten -knowledge can be free- en die het tevens mogelijk maakt om ook effectief de te gebruiken producten te bestellen. Vooral ook de meer ‘echtere’ ‘vleesvervangers’ zijn een heerlijkheid, zoals je seitan aanbod. (H)Eerlijk en puur!

 13. Fantastisch werkje met zo ‘n toegankelijke recepten ! Ikga ze stuk boor stuk uitproberen !
  DANKJEWEL voor het delen !

 14. Prachtig geschreven, wist niet dat er zo veel variatie mogelijk was !!
  Ga alles uit proberen ik hoop dat ik alle ingrediënten kan vinden.
  Jammer dat ik de drie boeken die in promotie zijn niet kan bestellen, er is geen betalings mogelijkheid via bankcontact, jammer !
  kijk er naar uit om de eerste recepten klaar te maken !
  Bedankt Stijn , was al enige tijd vegitariër maar nu kan ik nog meer genieten van het gezond koken. En ik ben al 16 kg afgevallen zonder honger te lijden dank zij vegitaris koken.

 15. Dit geeft effectief zeer veel inspiratie om klassieke gerechten op vegan wijze te maken en te laten zien dat vegan meer is dan ‘konijnenvoer’. Ik kan niet wachten om het zelf eens uit te proberen en te laten proeven, vooral aan mensen die niet-vegan zijn. Het geeft ook motivatie om zelf nieuwe zaken te ontdekken en bedenken! Bedankt!

 16. inderdaad…leuk boekje, het bekijken van de foto’s deed me al honger krijgen! de seitan en tofu liggen al klaar dus ik ga nog deze week aan de slag!

 17. ik kijk er naar uit om alles eens klaar te maken, voor sommige klassiekers had ik al Vegan varianten gevonden en getest oa de vol au vent en stoverij. Maar de vogelnestjes, kaaskroketten en de Tofu in het groen staan alvast op mijn to do lijstje. Ben zeer benieuwd. Bedankt voor de gratis download 🙂 grtjs Sylvie

  1. Ai…je hebt al vergelijkingsmateriaal. Ik hoop dat ik er goed vanaf kom 😉

   Mijn vrouw vond die drie genoemde gerechten in elk geval lekker, dus dat komt wel goed. Bedankt voor je reactie!

 18. Al watertandend het boek doorgelezen. Vooral de asperges op vegan wijze en de vogelnestjes wil ik als eerste uitproberen. (Hé, verdorie, mijn maag geeft me nu al signalen dat ik daar beter niet te lang mee moet wachten!)

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties