Mijn dochter en ik kijken al jaren met heel veel plezier naar Master chef Australië. Wij nemen de afleveringen op en kijken er dan een paar achter elkaar. Op die manier gaan we er echt voor zitten en genieten we met iets lekkers binnen handbereik, van alle inspanningen van de kandidaten. In 1 van de afleveringen maakt deelnemer Julia een gevuld koekje “Melting moments”. (blijkt alweer uit 2012 te zijn)
Het recept werd al snel een favoriet van mijn dochter en overige familie. Het is gewoon een klein gebakje. Ondertussen eet mijn dochter al enige tijd plantaardig en toen zij afgelopen week op visite kwam, wilde ik haar verrassen met Vegan Melting moments en heb recept maar iets hoeven aanpassen.
Ingrediënten biscuits
Ingrediënten vanille-botercrème
Ingrediënten frambozenjam
Vanille botercrème
Frambozenjam
Biscuits
Tip: Wil je wat sneller klaar zijn, gebruik dan een kant-en-klare jam naar jouw smaak.
Variaties: probeer het ook eens met lemon curd i.p.v. jam.
Lijken jou deze melting moments cookies ook zo heerlijk? Laat dan zeker een reactie achter onderaan deze pagina.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…