Today Rocks review 2023; vitamines & supplementen getest

Today Rocks supplementen

Onlangs kregen we de vraag of we de supplementen van Today.rocks al kenden. Dat was nog niet het geval, maar onze interesse werd wel gewekt, zeker gezien het grootste deel van hun vitamines en supplementen ook vegan zijn. Daarnaast is Today.rocks het eerste merk ter wereld met liposomale supplementen en daarnaast maken ze gebruik van 100% recycleerbare en gepersonaliseerde verpakkingen.

Nog voor we het goed en wel beseften lag er een mooi pakketje van Today.rocks in onze brievenbus. De kleurrijke en zelfs grappige verpakkingen vonden we meteen erg leuk. In deze review kom je meer te weten over het Nederlandse Today.rocks, vertellen we je wat er in ons pakketje te vinden was en kom je uiteraard te weten wat we ervan vonden…

Wil je meteen bestellen, gebruik dan zeker onze kortingscode ELKEAERTS waarmee je 20% korting krijgt op je volledige bestelling. (Korting is geldig op zowel éénmalige bestellingen als op een abonnement)

De missie van Today.rocks

Guus Bierens, Sebastiaan Beltman en arts Guus Vermeulen zijn de oprichters van Today.rocks. Het merk is volledig Nederlands en ze zijn de eerste wereldwijd met een groot aanbod liposomale supplementen.

Dit drietal ontdekte dat veel van de info die online te vinden is over supplementen vaak erg misleidend is. Daarnaast hadden ze ook sterke twijfels betreffende de kwaliteit van andere supplementen. Uit de gedachte dat dat allemaal veel beter kon ontstond Today.rocks.

Hun missie, vanaf dag 1, is kwalitatief hoogstaande supplementen leveren die je elke dag met plezier gebruikt. Kwaliteit en eerlijkheid staan met stip op nummer 1. Daarnaast zijn ze ervan overtuigd dat aan je gezondheid werken niet alleen leuk maar ook gemakkelijk moet zijn.

Today Rocks supplementen

Liposomale supplementen

Een groot deel van hun supplementen aanbod is liposomaal en dat heeft uiteraard een goede reden. Na verschillende analyses van wetenschappelijke artikelen ontdekten ze samen met arts Guus Vermeulen dat liposomale supplementen voor maar liefst 90% opgenomen worden door het lichaam. Dit is aanzienlijk meer is dan de 20% bij gewone supplementen.

Met die kennis gingen ze aan de slag en ontwikkelden ze verschillende liposomale supplementen.

Wij hadden het woordje liposomaal wel eens horen voorbij komen, echter hadden we geen idee van de betekenis. Op de website van Today.rocks wordt dat uiteraard haarfijn uitgelegd. Of je kan het hieronder in een notendop ontdekken.

Wat betekend liposomaal?

Liposomaal is afkomstig uit het Latijn en betekend vetachtig (lipos = vet). Liposomen zijn dus kleine vetachtige bolletjes. Deze vetbolletjes beschermen nutriënten onder andere tegen maagzuur. Liposomale supplementen worden daardoor veel beter opgenomen door het lichaam (90% ipv 20% bij gewone supplementen).

De liposomale technologie zorgt ervoor dat de supplementen niet te snel afgebroken worden in het lichaam. Liposomale supplementen leveren in tegenstelling tot gewone supplementen wel 8 tot 20 keer meer vitamines en voedingsstoffen in onze lichaamscellen af.

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid speelt bij Today.rocks een erg grote rol. Hoewel 100% duurzaamheid nog zeker niet het geval is doen ze er toch alles aan om zo goed mogelijk hun steentje bij te dragen aan het milieu.

Zo worden de verzendverpakkingen gemaakt van Nederlands gerecycleerd karton en zijn alle marketingmaterialen gemaakt van papier.

De transportdozen, gemaakt van graskarton, worden ook hergebruikt. Daarnaast heeft Today.rocks geen fysiek kantoor en opereren ze op flexplekken of vanuit de keuken.

Today Rocks verpakkingen

Today.rocks supplementen, bundels en abonnement

In het aanbod van Today.rocks vind je 5 verschillende en belangrijke supplementen. Deze supplementen kan je verkrijgen in handige dag- of maandverpakkingen. Daarnaast kan je ook voor specifieke bundels kiezen naargelang jouw persoonlijke supplement behoefte. Die bundels kan je ook zelf samenstellen en volledig op jouw maat personaliseren.

Omdat consistentie belangrijk is bij het innemen van supplementen kan je de supplementen (zowel de bundels als dagverpakkingen) ook met een abonnement nemen. Na je eerste bestelling krijg je elke maand opnieuw jouw supplementen toegestuurd.

Het abonnement is géén contract, het is erg flexibel en je kan dit volledig zelf beheren in je account. Dit wil zeggen dat je elke maand de inhoud van jouw pakket kan wijzigen en het abonnement ook gewoon kan pauzeren of zelfs annuleren wanneer je maar wil. Zeker dat laatste vinden we een pluspunt. Je hangt dus echt nergens aan vast!

Enkele dagen voor het einde van de maand krijg je ook nog een herinneringsmail zodat je nog tijdig je bestelling kan wijzigen, pauzeren of opzeggen. Transparantie is er dus zeker wel!

Gratis vitamine test

Heb je nog geen flauw benul welke vitamines, mineralen en supplementen je precies nodig hebt dan kan je de gratis vitamine test doen op de website van Today.rocks. Door enkele vragen in te vullen krijg je een idee welke supplementen het meest geschikt zijn voor jou.

Uiteraard is het ook verstandig om regelmatig een check-up te laten doen op eventuele tekorten, want die haal je natuurlijk niet uit zo’n test.

De test leek me wel vrij accuraat. Op basis van mijn levensstijl en antwoorden op de vragen werd mij de Energie bundel aangeraden. Hierin kon ik me zeker wel vinden gezien ik dergelijke supplementen reeds op regelmatige basis inneem en na mijn laatste check-up geen tekorten had.

Ontdek de 5 supplementen

Bij Today.rocks kan je terecht voor 5 verschillende supplementen. Tot op heden zijn 4 van de 5 supplementen in hun aanbod 100% vegan. Daarnaast bieden ze 4 liposomale supplementen aan. Deze worden beter door het lichaam opgenomen in vergelijking met gewone supplementen.

Today Rocks supplementen

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende supplementen van Today.rocks:

Vitamine B12: liposomaal en 100% vegan

Dit supplement is een capsule en bevat 1000 mcg actieve B12 en 2,4 g zink.

B12 is goed voor:

 • Bloedcellen
 • Immuniteit
 • Zenuwcellen
 • Celvernieuwing,
 • Geheugen
 • Energie
 • Fitheid

Ingrediënten: Arabische gom; Lecithine (GMO-vrije soja); Microkristallijn cellulose; Zinkoxide; Vitamine B12 (Methylcobalamine). Plantaardige capsule: Hydroxypropylmethylcellulose. (HPMC)

Today.rocks Vitamine B12 bestellen >>

Vitamine C: liposomaal en 100% vegan

Dit supplement is een capsule en bevat 500 mg vitamine C, en 3 mg zink.

Vitamine C is goed voor:

 • Huid
 • Geheugen
 • Energie
 • Focus
 • Immuniteit
 • Botten
 • Concentratie

Ingrediënten: Vitamine C (Ascorbinezuur); Arabische gom; Microkristallijn cellulose; Lecithine (GMO-vrije SOJA); Zinkoxide. Plantaardige capsule: Hydroxypropylmethylcellulose. (HPMC)

Today.rocks Vitamine C bestellen >>

Ijzer: liposomaal en 100% vegan

Dit supplement is een capsule en bevat 17 mg ijzer en 2,4 mg zink.

Ijzer is goed voor:

 • Energie
 • Vermoeidheid
 • Immuniteit
 • Concentratie
 • Geheugen
 • Focus
 • Cellen
 • Bloed

Ingrediënten: Arabische gom; Microkristallijn cellulose; IJzer, (Ferrofumaraat); Lecithine (GMO-vrije soja); Ascorbinezuur; Zinkoxide. Plantaardige capsule: Hydroxypropylmethylcellulose. (HPMC)

Today.rocks Ijzer capsules bestellen >>

Vegan omega 3 DHA + EPA: 100% vegan

Today Rocks vegan omega 3

Dit supplement is een softgel en bevat 450 mg omega-3 vetzuren uit algenolie, 250 mg DHA, 125 mg EPA en 6 mg Vitamine E.

Omega 3 is goed voor:

 • Hersenen
 • Ogen
 • Hart

Ingrediënten: Algenolie van Schizochytrium sp., zonnebloemolie, d-alfa-tocoferol, antioxidanten (rozemarijnextract, tocoferolen, ascorbylpalmitaat), zuurteregelaar (natriumcarbonaat).
Softgel; glycerol, maïszetmeel, carrageen.

Today.rocks vegan Omega 3 softgels bestellen >>

Vitamine K2 + D3: liposomaal en vegetarisch

Dit supplement is een capsule en bevat 45 mcg vitamine K2, 25 mcg Vitamine D3 en 2,4 mg zink.

Vitamine K2 +. D3 is goed voor:

 • Botten
 • Immuniteit
 • Spieren
 • Cellen

Ingrediënten: Arabische gom; Microkristallijn cellulose; Lecithine (GMO-vrije soja); Zinkoxide; Vitamine K2 (MK-7); Vitamine D3 (Cholecalciferol). Plantaardige capsule: Hydroxypropylmethylcellulose. (HPMC)

 • Opgelet: cholecalciferol is helaas afkomstig van lanoline of wolvet. Dit is afkomstig van schapenwol. Hierdoor is dit supplement NIET vegan! Voor de volledigheid van deze review geven we het mee, want zelf vinden we dit bijzonder jammer en in onze ogen moet dit gewoon in de toekomst anders en beter kunnen.

Omdat we bovenstaande toch wel spijtig vonden wilden we toch even polsen of dit in de toekomst veranderd zou kunnen worden. Hierop kregen we de volgende reactie:

Ik verwacht dat wij ook de K2 + D3 variant vegan gaan maken alleen was dit op dit moment de voor ons meest krachtige variant/combinatie.”

Wil je echter nu al een 100% vegan D3 supplement in huis halen dan verwijzen we je graag door naar volgend vegan vitamine D3 vergelijk.

Review

Wij kregen twee pakketjes van Today.rocks thuis bezorgd. Wij ontvingen de totale gezondheidsbundel met daarin een volledige maandvoorraad van het volledige aanbod supplementen van Today.rocks. De kleurrijke zakjes met supplementen sprongen meteen in het oog.

Today Rocks gezondheidsbundel

De leuke tekeningen en duidelijke info op de verpakkingen van de verschillende supplementen zorgen ervoor dat het ook gewoon leuk is om deze supplementen elke dag opnieuw uit de kast te halen. Elk zakje bevat 30 capsules of softgels in het geval van de vegan omega 3.

Deze bundel ontvingen we ook in handige dagverpakkingen. In deze box vind je 28 dagverpakkingen met daarin steeds de 5 verschillende supplementen. Deze zakjes zien er minder vrolijk uit maar zorgen er wel voor dat je meteen alle supplementen in 1 keer bij de hand hebt. De zakjes zijn overigens volledig plasticvrij en kunnen gerecycleerd worden.

Today Rocks dagverpakking

Naast de supplementen vind je in de verpakkingen ook boekjes met de nodige info over de supplementen. Zo kom je onder andere te weten waarvoor de verschillende supplementen goed zijn, wat er allemaal in zit, hoe je ze moet gebruiken en bewaren.

Daarnaast vind je ook extra uitleg over de liposomale technologie en de voordelen ervan.

Dagverpakkingen Totaal gezondheid pack

Today Rocks dagverpakkingen

In de dagverpakkingen van het totaal gezondheid pack zit telkens 1 stuk van elk van de 5 supplementen. Op die manier heb je dus meteen alle supplementen in 1 keer ter beschikking en hoef je geen 5 verschillende potjes of zakjes te openen.

We waren een beetje teleurgesteld gezien de vitamine K2 + D3 niet vegan is door het gebruik van wolvet. Gelukkig zijn de capsules wel van elkaar te onderscheiden. De K2 + D3 vitamine kunnen we er dus nog uitvissen waardoor wij, als veganisten, de andere vitamines toch nog kunnen gebruiken.

Het totale gezondheid pack raden we als veganist (momenteel) dus zeker niet aan. Als veganist heb je wel een alternatief qua dagverpakkingen met het Natuurlijk Energie Pack. Het moet net lukken dat dit pack volledig op mijn lijf geschreven is.

Today Rocks energiepack

De andere dagverpakkingen bevatten steeds het K2 + D3 supplement, wat dus niet geschikt is voor vegans. Dit hebben we ook doorgegeven aan Today.rocks, hopelijk doen ze er wat mee in de toekomst, zou tof zijn!

Maandverpakkingen

De maandverpakkingen, met telkens 30 capsules of softgels (vegan Omega 3) zijn dan wel weer erg handig. Deze verpakkingen kan je per soort of in diverse bundels verkrijgen. Ook hier geldt weer dat het totaal gezondheid pack ook de K2 + D3 vitamine bevat die niet vegan is. Wederom is hierdoor enkel het Energie pack geschikt voor veganisten. Echter kan je ook jouw favoriete supplement apart bestellen als 3-pack.

Gelukkig kan je ook gewoon een volledige bundel zelf samenstellen. Op die manier moet je niet om de K2 + D3 heen selecteren en kan je gewoon jouw favoriete en gewenste supplementen in je bundel plaatsen.

Jouw gepersonaliseerde bundel kan je éénmalig bestellen of je kan er ook meteen een maandabonnement van maken zodat je jouw persoonlijk samengestelde bundel elke maand opnieuw in de bus krijgt. Ook dit abonnement is weer volledig flexibel en makkelijk te pauzeren en annuleren.

Kortingscode

Ben je zelf ook benieuwd geworden naar de supplementen van Today.rocks en wil je deze in huis halen? Gebruik dan zeker onze kortingscode “ELKEAERTS” waarmee je 20% korting krijgt op je volledige bestelling.

Conclusie

Gezien er ook een niet vegan supplement in onze pakketten te vinden was, waren we achteraf gezien toch enigszins teleurgesteld. In eerste instantie werden we wel erg enthousiast van deze producten, mede door de erg leuke vormgeving, kleurtjes en tekeningen. Zo wordt het in onze ogen meteen ook wat leuker en aangenamer om ook echt dagelijks de nodige supplementen in te nemen.

Gelukkig kan je bij Today.rocks de supplementen ook apart per soort verkrijgen of gewoon je eigen bundel samenstellen. Zo is er toch een weg om het niet-vegan supplement heen. Hopelijk vinden ze in de nabije toekomst een manier om ook dit supplement vegan te maken, dat zou gewoonweg fantastisch zijn!

Ben je dus op zoek naar 100% vegan omega 3, B12, ijzer en/of vitamine C dan kunnen we de supplementen van Today.rocks zeker aanraden. De Omega 3 is tot op heden nog niet liposomaal, maar de andere 3 vegan supplementen wel. Deze worden in theorie dus veel beter door het lichaam opgenomen. Een Mix & Match van deze supplementen is in onze ogen dus zeker het proberen waard!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties

 • Ook lezen?