Bijgerechten

Tonijnsla zonder schuldgevoel – de veggie versie

  • 150 gram vegan tonijn – grof gehakt
  • 1 el kappertjes – fijngehakt
  • 2 el veganaise (zelfgemaakte of gekochte)
  • 1/2 norivel – gesnipperd
  • 1 sjalot – fijngesnipperd
  • 1/2 look – geperst
  • vers gesnipperde peterselie
  • snufje kala namak
  • versgemalen zwarte peper

Meng alle ingrediënten in een kom en laat ± 2 uurtjes afgedekt rusten in de koelkast. Smeer de tonijnsla uit op toastjes of crackers en serveer meteen.

No Milky Way 2 - vegan lunch

Ben jij de saaie boterhammen ook zo beu? Check dan zeker ons boek met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Stijn De Kock

Recent Posts

Gezondheidsrisico’s door PFAS in je pan

Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…

2 maanden ago

Tips voor veganistisch koken

Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…

6 maanden ago

Duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD

Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…

1 jaar ago

Veganistisch koken met bier

Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…

2 jaar ago

Vier dingen die je nodig hebt in jouw keuken

Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…

2 jaar ago

HEMA pannen en servies; de perfecte match voor elke gelegenheid

Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…

2 jaar ago