Tonijnsla zonder schuldgevoel – de veggie versie

vegetarische tonijnsla

vegetarische tonijnsla

  • 150 gram vegan tonijn – grof gehakt
  • 1 el kappertjes – fijngehakt
  • 2 el veganaise (zelfgemaakte of gekochte)
  • 1/2 norivel – gesnipperd
  • 1 sjalot – fijngesnipperd
  • 1/2 look – geperst
  • vers gesnipperde peterselie
  • snufje kala namak
  • versgemalen zwarte peper

Meng alle ingrediënten in een kom en laat ± 2 uurtjes afgedekt rusten in de koelkast. Smeer de tonijnsla uit op toastjes of crackers en serveer meteen.

Veganistische tonijnsla

No Milky Way 2 - vegan lunch

Ben jij de saaie boterhammen ook zo beu? Check dan zeker ons boek met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • vegan kookboeken
  • Meest recente berichten

  • Recente reacties

  • Ook lezen?

    aardppersaus - snel en vegan

    Aardpeersaus

    Er was niet veel meer te bespeuren in mijn koelkast behalve aardpeer. Hoog tijd om naar de winkel te gaan dus. Maar die aardpeertjes die

    Rauwe asperge-rucola salade recept

    Rauwe asperge-rucola salade

    Zodra de eerste asperges (letterlijk) de kop opsteken, worden wij hier meteen vrolijk. Het is altijd een feest als je van deze – slechts tijdelijk