V-box Gent – Kickass streetfood

vbox Gent - Kickass streetfood - vegan donuts, wafels, bagels

Afgelopen dinsdag moesten we in Gent zijn om nog wat dingen te regelen voor ons boek. Zo spannend die laatste weken. We slapen er letterlijk niet van, dus als we er wat belabberd uitzien op de foto’s dan is dat de reden 🙂

We moesten er vlak na de middag zijn en hadden daardoor niet meer de tijd om thuis te eten. Nu ja, als je naar Gent moet is dat sowieso geen probleem. We checkten waar Vbox gelegen was en dat was maar op 10 minuutjes afstand, dus ideale gelegenheid om even uit te checken en er een filmpje van te maken.

Het adres was Dok- Noord 7 (binnenplein). Dok Noord zelf was geen probleem, stond in mega grote letters op een groot gebouw. Nummer 7 hadden we ook al snel, maar dat gaf enkel de mogelijkheid om naar 2 andere eetgelegenheden te gaan. Op het bord dat daar in de gang hing stond er ook niks op van Vbox en we zagen daar ook geen bord om naar een binnenplein te gaan.

Ingang naar vbox binnenplein dok Noord

Een beetje verder gewandeld en dan zagen we aan de Delhaize een grote opening, dat zou wel eens kunnen leiden naar het binnenplein. En inderdaad, daar moesten we zijn. In het midden van het plein stond een grote witte container met daarvoor palletten als tafels en bankjes, het was V-box.

Na die hele rit naar Gent moesten we beiden wel dringend naar het toilet. Oh jee, geen toilet bij V-box. Maar dat bleek geen probleem te zijn, want op het binnenplein was een algemeen toilet. Oef, verlucht 🙂

Verkrijgbaar bij V-box

Bij V-box zijn er hartige wafels, bagels, nachos, wraps, een curry en zoetigheden zoals donuts en freakshakes.

We hadden allebei het meest zin in de bagel. Er waren 3 verschillende en we konden niet kiezen dus namen we ze alle 3.

V-box in Gent - vegan worstenbroodjes, donuts,...

Er werd ons gevraagd of we die graag opgewarmd hadden tussen de grill. Dat leek ons wel lekker en dat lieten we ook doen bij 2 van de 3 bagels. De 3de was om mee te nemen voor later. We namen ook een worstenbroodje (ook laten opwarmen), een donut en een drankje.

2 minuten eerder regende het nog heel even, maar nu kwam de zon volop door. Ideaal dus we gingen gezellig buiten zitten. De opgewarmde spullen werden ons gebracht en het was echt superlekker.

Stijn bij Vbox op het terras

Stijn had de bagel met gemarineerde tofu, geroosterde zoete aardappel, sla, lente-uitjes en huisgemaakte bbq veganaise. Ik had de bagel met vegan smeerkaas, zongedroogde tomaatjes, rucola en pijnboompitten. Wat we meenamen was met vegan eiersalade en lente-uitjes.

Stijn bij Vbox met een vegan bagel

Vbox in Gent met vegan bagels

Zoals je op de foto ziet, het is er om je vingers bij af te likken 😀

Er waren allemaal winkeltjes op het binnenplein, maar we hadden geen tijd om dat te bekijken. Op naar onze afspraak voor het boek….

Wat is jouw favoriet bij V-box?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • vegan kookboeken
  • Meest recente berichten

  • Recente reacties